Finala Mireasa. S-au desemnat câştigătorii. Ei pleacă acasă cu marele premiu

 

Este clar că toate celei trei cupluri ajunse în marea finală au dat dovadă de-a lungul timplui de iubire, înțelegere, respect, armonie și au reușit să treacă peste toate inconvenientele vieții, astfel că acum sunt gata să pășească spre noua lor familie.

Suntem siguri că sunteți curioși să vedeți cine a câștigat sezonul 5 de la Mireasa, așa că nu vă mai ținem în suspans și vă spunem faptul că povestea de dragoste care a câștigat este formată din concurenții Giovana și Sese!

Toate cele trei cupluri aveau șanse egale de cîâștiga, însă totul a ținut de votul publicului, care nu a ezitat și și-a dat foarte mult interesul, astfel că procentajele au fost extrem de apropiate: Sabrina și Perneș au ieșit pe locul trei, Alina și Valentin pe doi, iar Giovana și Sese pe primul.

Bineînțeles, în momentul în care Simona Gherghe a strigat câștigătorii, iar Giovana și Sese și-au auzit numele, cei doi s-au bucurat la cote maxime, iar, cu ochii în lacrimi au ținut să le mulțumească tuturor pentru susținere și pentru faptul că le-au fost alături de la început și până acum!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest