Fostul iubit al Andei a intrat în direct: „Leo, cum îți permiți să mă ataci!”

 

Raul, considerând că a fost jignit de Leo, a intrat în direct la emisiunea Mireasa Capriciile Iubirii pentru a cere explicații din partea concurentului.

 

Într-o ceartă cu Anda, Leo, vizibil iritat, a făcut o serie de acuzații la adresa fostului iubit al concurentei. El a susținut că acesta este „un pârlit și-un terminat”, catalogându-l chiar retardat mintal. „Ai trait alături de un pârlit și un terminat, care te-a ținut cu o minte de 12 ani. Ai stat cu un ratat, cu un retardat mintal. Zi-mi, de când ești cu mine, ce faci? Te comporți la fel”, a fost furios Leo la adresa logodnicei sale, lovind în bărbatul cu care aceasta a conviețuit 9 ani.

 

Raul s-a simțit deranjat de cuvintele lui Leo, drept urmare a intrat în direct pentru a-i cere acestuia explicații:„Cum îți permiți să mă ataci dacă nici măcar nu mă cunoșți? De ce m-ai făcut retardat mintal și alte diferite jigniri... Te rog să-ti vezi de treaba și să nu se mai întâmple treaba asta. Pe mine nu mă interesează decât să nu vorbească despre mine”.

 

Leo, desi în culpă, nu s-a pierdut cu firea: „Dacă vrei să asculți și vrei o explicație. Faza e că eu judec comportamentul tău, am aflat niște chestii de la Anda, eu fiind viitorul soț, judec comportamentul pe care eu consider că l-ai avut. Am vrut să văd cum se simte ca bărbat în situația în care a primit același tratament”. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest