Gabriela Cristea, de urgență la spital. „Febră și o indigestie un pic mai gravă”

 

Gabriela Cristea și Tavi Clonda nu au avut parte de sărbători liniștite. Prezentatoare TV  a povestit că a trecut prin momente de groază, chiar în preajma Paștelui. Mai exact, Gabriela Cristea a ajuns de urgență la spital cu fiica sa, Iris, după ce micuța a acuzat stări de rău. 

Gabriela Cristea  a prezentat o ediție specială de Paște, acolo unde prezenți au fost și soțul, dar și cele două fiice ale lor. Vedeta a povestit că a trecut prin momente tensionate și mult stres din cauza faptului că una dintre fetițele ei s-a simțit rău și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Se pare că micuța a avut febră și a făcut o indigestie destul de gravă, iar fără să stea prea mult pe gânduri, Gabriela și Tavi au mers cu ea de urgență la spital.

Din fericire, nu au existat probleme grave, iar medicii au reușit să o pună pe micuță pe picioare. De asemenea, Iris nu are interdicții, motiv pentru care se poate bucura de toate bunătățile de pe masa de sărbători. 

„Noi suntem niște părinți extremi de responsabili și la fiecare Paște și Crăciun trebuie să ajungem cu una dintre ele la spital.

De data asta s-a întâmplat cu Iris, care a avut febra și a făcut o indigestie un pic mai gravă. Acum de abia are voie să mănânce și ar mânca orice”, a dezvăluit Gabriela Cristea în cadrul emisiunii pe care o prezintă.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest