Gabriela Cristea, despre separarea de Marcel Toader: "A fost un divorț zgomotos, și urât, și apăsător!"

 

Gabriela Cristea a fost căsătorită cu omul de afaceri din anul 2008 până în anul 2013. Căsnicia a durat cinci ani, iar divorțul a fost unul cu scandal, astfel că prezentatoarea de la Antena Stars a fost profund afectată de cele întâmplate în viața ei.

În cadrul emisiunii pe care o prezintă la Antena Stars, Gabriela Cristea a mărturisit că a avut nevoie de o perioadă destul de lungă pentru a se recupera în urma divorțului de omul de afaceri. Marcel Toader s-a stins din viață în urmă cu trei ani, asta după ce a suferit un infarct.

''După ce am divorțat, că știe toată lumea că am trecut printr-un divorț… Vai de capul meu, poate și din cauza faptului că a fost un divorț zgomotos, și urât, și apăsător, și angoasant, am avut nevoie de o perioadă foarte lungă de pauză, în care nu m-a interesat ca cineva să fie în viața mea în niciun fel.După aia am avut o relație cu Tavi, ne-am căsătorit și suntem bine mersi. Deci, nu e obligatoriu să avem o relație ‘tampon”, a declarat Gabriela Cristea la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest