Gabriela Cristea, piscină cu apă de mare la marginea Bucureștiului! Cât a costat investiția: „A fost la reducere!”

 

În exclusivitate la Xtra Night Show, Gabriela Cristea și Tavi Clonda au vorbit despre visul pe care și l-au împlinit în acest an: a adus marea la marginea Capitalei!

 

De 5 ani plănuiau cei doi soți să-și construiască în curtea casei o piscină cu apă de mare, iar visul li s-a împlinit abia în această vară când a fost finalizată întreaga construcție. La Xtra Night Show, Gabriela Cristea și Tavi Clonda au povestit de ce și-au dorit să aducă marea la ei acasă, precum și în ce a constat procesul.

 

”Este electroliza. Îți face clor din sare și îți face și PH-ul. Pui sare la început, vreo 8 saci. Apa e sărată, nu cât apa mării, dar... E plăcut și exact cum trebuie. Apa de mare, apa cu sare le face foarte bine fetițelor. Noi am făcut-o anul trecut la gri, groapa, turnat, țevi”, au spus Gabriela Cristea și Tavi Clonda.

 

Investiția nu pare la îndemâna oricui, mai ales că soții Clonda au explicat că au profitat și de o serie de reduceri pentru a-și împlini acest vis. Pentru piscina imensă pe care și-au construit-o în curtea casei, Tavi Clonda și Gabriela Cristea au scos din buzunar suma de peste 20.000 de euro. ”A fost o sumă atunci cu reduceri, cu vecini care ne-au ajutat. Depinde foarte mult ce accesorii, depinde și ce pui în ea. Peste 20.000 de euro”, a mai zis Tavi Clonda la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest