Giovana crede că familia lui Sese e împotriva ei! „Poate îi spune să mă lase!”

 

Giovana se teme că familia l-ar putea influența pe Sese să nu mai fie împreună. Sora concurentului a intrat în emisiunea Mireasa să clarifice situația.

 

După ce au apărut o serie de dezvăluiri cu privire la viața tumultuoasă pe care Giovana a trăit-o în Timișoara, parte din ele adevărate, după cum chiar concurenta a recunoscut, Sese a primit o scrisoare din partea surorii lui. Giovana se teme că familia lui Sese nu o acceptă și l-ar putea influența să renunțe la ea.

 

„Cum și-a dat cu părerea prima dată să fie cu mine, așa poate și afară să-i spună să mă lase. În scrisoare, sora lui a spus că nu prea s-a uitat la televizor, eu zic că nu i-a convenit. Din scrisoarea respectivă, eu așa am luat-o, că nu îți convin”, a fost categorică bănățeanca.

 

Sora concurentului a intrat în direct ca să clarifice situația: Eu am spus la Capricii, că știu că sunt minciuni dezvăluirile despre Giovana. Când doamna Gabriela a pus întrebarea la mine s-a auzit cu ecou și n-am auzit toată întrebarea. La sugestiile mai multor persoane am reascultat ce ai spus. M-am referit la mai multe material, nu la ce ai spus tu. Am ținut să menționez că nu ai vrut să rămâi cu părere greșită. Nu că mă scuz sau ceva. Tu poți să mă crezi sau nu”.

 

Giovana a continuat ofensiva: „Eu doar sper să nu aveți o influență atât de mare asupra lui Sese. Nu că pare genul de om influențabil, dar mă gândesc că ține mai mult în momentul ăsta la sora lui decât la mine. Și de prima dată, și a doua oară, și cu pachetul. Atunci când l-am întrebat pe Sese dacă am primit ceva mi-a zis că nu merit”. Replica sorei lui Sese nu a întârziat, fata încercând să o convingă de faptul că nimeni din familie nu va influența în niciun fel decizia lui Sese: „Noi nu suntem genul de familie care să ne băgăm. Dacă îmi cere un sfat, ok. Dar nu ne băgăm…”  

 

Sese a fost extrem de nervos, considerând că nu e normal să se dezbată atât de tare trecutul partenerei sale. Totodată el a vrut să o asigure pe Giovana că nu are de ce să fie îngrijorată că relația lor va suferi intervenții din afara casei: „Nu țin cont de părerea surorii mele. Poate să intre în casă și mama și tata, eu voi face tot timpul doar după capul meu. A recunoscut relația cu Adi, nu cu Lucian. Atunci s-a spus că a întreținut în 12 ore cu 2 parteneri relații intime. Eu pot să bag mâna în foc, eu trec peste trecutul ei. Asta mă enervează aici, că se continuă pe același subiect! Unde au fost adevărate? E ce spune ea și ce spune el”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest