Giovana l-a pus la punct pe Sese: „Ești gelos, ok! Dar să nu o dăm în altceva!”

 

Timișoreanca i-a aruncat replici tăioase partenerului ei din casa Mireasa după ce acesta a acuzat-o că îi fug ochii după băieți.

 

La petrecerea de sâmbătă, aproape de miezul nopții, Giovana era foarte deranjată de faptul că Sese i-a reproșat că uită după alți băieți, identificându-l pe Andrei drept targetul miresei săptămânii. După piedestal, Giovana și-a pus la punct iubitul, lăsându-l fără prea multe replici. Este plauzibil și faptul că modul în care domină în relația de cuplu să o fi menținut atâta timp pe primul loc în topuri.

 

Din acuzată, Giovana s-a transformat repede în acuzator: Iau ce atitudine vreau eu. Pe tine te iau cum vreau eu! Altă întrebare? Îmi spui mie să nu mă uit la alții, tu realizezi ce zici? E ok atitudinea asta, atât timp cât tu îmi zici mie să nu mă mai uit. Să vezi ce mă satur dacă mai faci așa mult. Ce să vorbesc? Asta e treabă de vorbit, că nu am voie să mă uit niciunde. Eu nu am nevoie de un bărbat gelos, ca să-mi interzică mie să mă uit unde vreau. Dar ce vrei să fac: să mă uit în pământ? La cine mă uit mai atent, la Andrei? Of, Doamne! Nu vreau să mai vorbim de ce a fost și ce n-o fost, copile! Când o să am pentru cine o să arăt”.

 

Sese și-a găsit cu greu replicile în fața asaltului partenerei, ajungând în finală să o întrebe pe bănățeancă dacă el e o cârpă: „Mă iei de sus! Ai orgoliu cu mine. De ce mai stai cu mine, dacă asta e realitatea. Eu cum ar trebui să fac, dacă tu mă iei de sus. Mă enervează chestia asta, că mă iei de sus. Mă iei cu treburi d-astea, că ești locul 1. Acela de te-o bătut a fost bun, mai fraier sunt eu. Vrei să mă joci pe degete, ce sunt eu, o cârpă”.

 

La Capricii, Sese a căutat să-și justifice pornirile și a explicat de ce a plâns după party: „Mi s-a părut că s-a uitat mai special la Andrei, că și-a intersectat privirea. Dacă m-a întrebat ce am, ce trebuia să fac… Nu am bănuială de nimic, doar că m-a întrebat ce am și i-am zis. Poate să fie greșeala mea că-mi fac eu filme. Am plâns după petrecere, când ne-am pupat că mi-am dat seama că suntem prostuți. Știam că atunci când se enervează spune vorbe la nervi, spune una, dar eu știu ce simte”.

 

Giovana a rămas fermă pe poziție: „Am vorbit, am clarificat situația. M-au deranjat gesturile pe care le-a făcut. E gelos, și eu sunt geloasă, dar să nu o dăm în altceva”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest