Giovana și Sese au făcut primul live după ce au câștigat Mireasa! Ce planuri au cei doi soți!

 

Proaspăta familie Seserman și-a stability prioritățile după ce s-a impus în competiția matrimonială. Cei doi soți au dezvăluit unde vor pleca în vacanță.

 

Giovana și Sese a fost cel mai îndrăgit și votat cuplu de la Mireasa, sezonul 5. Ei au reușit să-i învingă în marea finală pe Sabrina – Perneș și Vali – Alina, adjudecându-și astfel marele premiu, în valoare de 40.000 de euro, bani suficienți pentru a pune temelia căsniciei lor.

 

După o zi în care au preferat să petreacă doar cu familia, Giovana și Sese au fost live pe contul de Instagram al băiatului, unde au intrat în legătură cu fanii. Ei le-au transmis acestora că abia așteaptă să plece în vacanță, iar destinația este una destul de scumpă, și anume Elveția. Cei doi nu au ascuns însă că plănuiesc și un periplu prin țară, vizând orașe precum Iași, Timișoara ori Buzău.

 

Firesc, majoritatea mesajelor primite de la fani au fost de felicitare, dar nu au lipsit și câteva înțepături la adresa cuplului, cu privire la momentele tensionate dintre cei doi, însă atât Sese, cât și Giovana au preferat să ignore aceste comentarii. Toți au vrut să știe ce vor face cu marele premiu de 40,000 de euro pe care l-au câștigat la finala emisiunii Mireasa, însă Giovana și Sese au fost reținuți privind acest aspect.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest