Giovana și Sese au jucat Adevăr și Provocare: „Nu, nu e adevărat. Doar pentru tine, dragostea mea!”

 

Giovana a fost pusă într-o situație incomodă de iubitul său. La ce întrebare a ezitat concurenta să dea un răspuns tranșant.

 

Giovana i-a propus lui Sese să joace jocul Adevăr sau Provocare. În urma unor întrebări din partea lui Sese, cei doi concurenți ajung să aibă o discuție în contradictoriu. Ce l-a deranjat pe concurent în privința atitudinii partenerei lui. Dar iată cum a decurs jocul celor doi:

 

Sese: E adevărat că-ți place să fii ispită?

Giovana: Nu, nu e adevărat. Ispită pentru tine, ba da.

S: E adevărat că-ți place să te iubească toată lumea?

G: Da! Nu trebuie să vreau asta, pentru că asta se întâmplă. Și haterii ne iubesc. Sunt iubibilă.

S: De ce ai vrea să te placă alți bărbați?

G: Nu e adevărat, nu vreau să mă iubească alți bărbați în afară de tine.

 

Ultima întrebare a lui Sese a încuiat-o pentru moment pe concurentă. Care a încercat să-i ofere o explicație ceva mai detaliată partenerului ei: „Nu mă interesează, doar prin anumite gesturi… Ok, nu m-a interesat. Ce-ai înțeles dragostea mea, că mă iubește multă lume? Și ce vrei? Oamenii sunt și ei și de sex feminin și de sex masculin. Dragostea mea, dar ce ți-a venit acum iară… Așa o să dezgropi morții iară”.

 

Întrebarea lui Sese cu privire la faptul că Giovanei i-ar fi plăcut să fie ispită vine ca urmare a faptul că aceasta a participat la casting pentru Insula Iubirii, fapt devoalat chiar de către concurent: „Mi-a spus că a fost chemată la casting la Insula Iubirii”. Simona Gherghe a dat din casă și a spus că nu este singura care ar fi putut ajunge la emisiunea de la A1: „Ea și colegul Perneș”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest