Giovana și Sese, din nou pe picior de război! „Te desconsideri singur!”

 

Nici de Duminica Floriilor nu a fost liniște între Giovana și Sese, de la ce a pornit scandalul dintre cei doi.

 

Duminica Floriilor le aducea concurenților din casa Mireasa un task în ton cu sărbătoarea zilei. Fetele au făcut crenguțe, iar partenerii trebuia să descopere care ale cui sunt. Giovana a făcut din crenguță o inimioară și a agățat-o de poartă, dar Sese a ales o altă crenguță, ghidându-se după culoare, nu după formă, astfel supărarea tinerei a atins cote maxime.

 

„Nu mă cunoști destul de bine, să-ți dai seama că nu sunt creativă și că nu fac ce face restul. Nu știu dacă eu am comentat ceva de rău la adresa ta. Tu îmi găsești tot timpul defecte. În loc să-mi apreciezi calitățile, tu… Acum, lasă-mă, că sunt nervoasă că nu am câștigat task-ul. A văzut împletitura cine trebuia. Îți dau mură în gură, și tot degeaba”, i-a reproșat Giovana.

 

Sese a rămas descumpănit: „Iar zici, cine trebuia. Și cine trebuia? Femeia mea! În loc să te ridice, ea te coboară. Mă iei peste picior, că sunt prost”. „Tu te desconsideri singur. Trebuie să înveți, dar trebuie să vrei să înveți. Oricum, trebie să știi că sunt foarte creativă și că îmi merge mintea când vreau”, a mai spus Giovana.

 

Simona Gherghe și-a permit să-I dea un sfat concurentei, având în vedere cum decurge relația dintre cei doi: „După o serie de ținut în șuturi, prinde bine și o validare. Sese are o stimă de sine mai degrabă scăzută, având în vedere de trecut, că a fost criticat în trecut de tatăl său”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest