Giovana și Sese, probleme în cuplu! „Ori facem să fie bine, ori nu mai facem nimic. Una din două”

 

Concurenta i-a dat un soi de ultimatum partenerului său, certurile dintre ei fiind necontenite.

 

Când nu ai probleme, ți le faci. Cam așa stau lucrurile și între Giovana și Sese din casa Mireasa, care au avut parte de o nouă repriză de certuri. Sese și-a manifestat nemulțumirile la adresa iubitei sale, iar de aici a început conflictul între cei doi îndrăgostiți. Într-un final, cei doi concurenți au ajuns să se împace. Dragostea a învins și de data aceasta, iar tinerii se iubesc mai mult ca niciodată.

 

Giovana l-a pus pe partener să spună 3 lucruri care-i plac la ea și 3 care-i displac. Băiatul s-a conformat repede și a întocmit cele două liste: ai dat dreptate unor necunoscuți, ești răzbunătoare și uneori indiferentă. Iar 3 lcururi bune: că ești mereu cu zâmbetul pe buze, că treci ușor peste orice, chiar dacă vrei să pari indiferentă, tot mă iubești mult”. Simplul fapt că Sese a început cu părțile negative a înfuriat-o pe fată.

 

Giovana i-a reproșat lui Sese că-i orgolios. A fost tot ce a așteptat băiatul să îi întoarcă replica: „Dar îl las, dar când văd că tu încerci să faci anumite chestii… Tu ești orgolioasă cu mine, și eu pot să-ți arăt că pot fi foarte orgolios. Dacă eram la fel ca tine nu ajungeam la un consens. Ar trebui să lăsăm nu să ne atacăm. Eu ce să înțeleg prin tăcerea ta?”

 

Tăcerea e intriga care sporește conflictul dintre ce doi: „E foarte grav când o femeie tace, știai? Am văzut că te-ai distrat foarte fain după ce m-ai lăsat pe mine să dorm. Mi-ai spus mie că am băut prea mult. Eu ți-am scos ochii că ai băut? Că te-ai simțit tu bine?”. Sese simte nevoia să arate cine conduce în cuplu: „Din tăcerea ta pe care o catalogăm gravă, doar atât aveai de spus? Eu cred că tu cauți nod în papură”.

 

Giovana lasă impresia că e dispusă chiar să pună punct relației: „Da, am temperatură, sunt nebună, sunt bolnavă. Ori facem să fie bine, ori nu mai facem nimic. Una din două. Sunt foarte orgolioasă, dacă mă calci unde nu trebuie. Nu mă enerva că s-ar putea să te enervezi mai rău”. În cele din urmă, după o serie de replici dure, rămase pe moment fără rezultat, cei doi revin la sentimente mai bune unul față de altul și se împacă.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest