Giulia de la Mireasa, dezamăgită de un fost iubit: "A fost ultima dată când am mai dat de el"

 

Giulia, concurenta de la Mireasa, a vorbit deschis în emisiunea tv despre experiențele neplăcute pe care le-a avut în relații. Ea a dezvăluit că ultima oară când a vorbit cu fostul ei iubit a primit un mesaj prin intermediul căruia bărbatul i-a spus că va pleca o perioadă din țară și că o va contacta când se va întoarce pentru a continua povestea. Cu toate acestea, Giulia nu a mai primit niciun mesaj din partea lui și nici nu a mai reușit să ia legătura cu el.

În timpul emisiunii, Giulia a mărturisit că fostul ei iubit nu părea foarte sigur pe el, iar ea l-a avertizat să îi spună dacă are copii, pentru că nu dorește să afle astfel de lucruri în viitor. Concurenta a fost susținută în acea perioadă de mama ei, care a avertizat-o să nu se întoarcă la fostul ei partener, deoarece relația lor nu mergea într-o direcție pozitivă.

„Din faptele lui și din vorbele lui oarecum îmi dădea și mie ceva acolo. Parcă nu era așa sigur pe el. Eu i-am spus ”Tu ai o vârstă, ai copii. Dacă ai copii, pe mine nu mă deranjează chestia asta, dar vreau să îmi spui tu. O să mă deranjeze dacă o să aflu pe viitor dacă o să fie ceva între noi” (...) A fost ultima dată când am mai dat de el”, a mărturisit Giulia la Mireasa

Giulia a decis să împărtășească această poveste cu fetele din emisiunea Mireasa, iar prin asta a arătat că este o persoană deschisă și sinceră în relațiile ei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest