Impas în relația dintre Alina și Valentin de la Mireasa: „Noi doi ne-am despărțit!”

 

O discuție aprinsă între Alina și Valentin s-a încheiat rău, concurenta nemaidorind să continue alături de cel cu care s-a logodid.

 

Alina și Valentin au avut parte de un moment tensionat în casă, asta după ce concurentul i-a dezvăluit iubitei sale că este dispus să își facă o altă relație: „Încerc să mă detașez și poate îmi fac o nouă relație, poate îmi fac două relații, trei”.

 

Alina a fost profund afectată de vorbele pe care logodnicul ei i le-a spus: „Tu băiat finuț, m-ai anunțat că poate îți faci o nouă relație. Eu n-o să mă mai mărit o dată doar ca să duc amantele acasă! E dreptul meu să vreau să continui, sau să nu mai vreau”.

 

Alina i-a mărturisit Yanei că relația cu Valentin s-a încheiat: „Noi doi ne-am despărțit. Că mi-a zis că-și face altă relație în casă. Nu mai vreau să aud, să-și facă ce relație vrea”.  Yana a încercat să îi ia apărarea concurentului: „Hai, mă. Nu te cred. Vrea relația cu tine, vă iubiți de aceea aveți aceste neînțelegeri. Din iubire spui multe prostii. Chiar sunteți foarte frumoși, se vede că vă iubiți mult. Vă potriviți. Eu văd pe dânsul că e deranjat de ce se întâmplă între voi, vorbește pentru că te iubește și vrea ceva cu tine”.

 

La Capricii, Alina a părut la fel de afectată de cuvintele lui Valentin: „Da, nu sunt singură în relație. Nu ne-am despărțit de bine ce ne era. I-am zis și lui că ceea ce a fost în trecutul meu m-a afectat destul de tare. Eu nu mi-am dat seama că ce a fost în trecutul meu m-a afectat atât de tare. Mă simt răscolită. Eu dacă știu că pe Valentin l-a marcat un lucru din trecut nu mai accentuez chestia asta”, a declarat Alina la Mireasa - Capriciile Iubirii

 

Valentin a mărturisit în casa Mireasa - Capriciile Iubirii că îi pare rău de situație și i-a cerut scuze partenerei sale. Valentin susține că el nu s-a despărțit de iubita lui chiar dacă ea a luat această decizie: ''Am recunoscut. Și îmi pare rău. Mi-am cerut scuze față de ea''.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest