Ina a fost în dormitorul lui Adrian: „Te plac, dar e o chestie complicată!”

 

Cei doi concurenți se află în continuare într-o perioadă de cunoaștere. Chiar dacă Adrian e dispus să intre într-o relație, Ina se teme să facă un pas decisiv din cauza unor amintiri care o urmăresc.

 

Ina a avut nevoie de o serie de clarificări despre viitorul posibilei relații cu Adrian, așa că s-a dus glonț în dormitorul acestuia: Am fost acum două zile în casă, mai ți minte că m-ai luat în brațe și ți-am zis că vreau acasă. Tu mi-ai zis că dacă tot am intrat aici să câștigăm chestia asta. M-am simțit nasol pentru că m-am simțit ca un obiect. Astăzi, în live, ai spus că e ca și cum te-aș lăsa în aer. Eu chiar te plac, dar e o chestie mai complicată. Nu mă așteptam să țin la cineva așa de repede”.

 

Adrian și-a manifestat disponibilitatea de a intra într-o relație cu Ina și, inimă largă, i-a dat acesteia posibilitatea să decidă momentul în care cunoașterea va evolua: „Am vrut să-ți transmit un mesaj de încurajare, să vedem dacă suntem compatibili, să vedem dacă ne potrivim și să o scoatem la cale împreună. Nu vreau să-mi bat joc de sentimentele tale. Nu am venit aici pentru bani. A fost un mesaj cotit, să fim împreună. Acum stau și mă gândesc că nu vrei să fii într-o relație cu mine. Ți-am zis că îți las timp să înțelegi. Am văzut că ai nevoie de timp, că atunci când există materiale despre noi dai un pas în spate, că ți-e rușine că apar materiale cu noi. Nu vreau să pun presiune pe tine. Probabil m-am grăbit când ți-am zis să formăm un cuplu, probabil te-ai simțit un pic stânjenită. Îți las timp, totul e în favoarea ta, tu să decizi”.

 

În discuția cu Simona Gherghe, Ina a spus că e bântuită de o relație din exteriorul casei: „E necesar să vorbesc cu el, că altfel nu ne vom înțelege. Mă simt constrânsă din situație. Înainte să intru în casă era un băiat care îmi plăcea, cu care vorbeam pe whatsapp, m-a sunat cu două zile înainte să vin aici. Dar era o relație toxică, erau niște copilării. Eram amândoi un pic ciudați, complicați într-o relație pe care nu o aveam. Acum, mă gândesc puțin la el, l-am și visat. Vreau să-l cunosc pe Adrian, am vorbit cu el despre chestia asta”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest