Ina, noua concurentă de la Mireasa, aruncă bomba: „Am venit pentru un băiat ce e în cuplu”

 

Când doi se ceartă, al treilea pare să câștige. Curtată insistent de Adrian și Dani, Ina a dezvăluit că a intrat în concurs pentru Leo.

 

În fapt, cea care a făcut prima dezvăluirea a fost bunica lui Aron, Elena, care i-a transmis doamnei Dana: Hai să-ți spun o noutate... Ina când a venit, a venit pentru Leo... Acum mi-a dezvăluit.... " Mama lui Leo s-a arătat contrariată de comportamentul Inei, care e pe punctul de a face un cuplu cu Adrian: „Păi și dacă a venit pentru Leo, nu trebuia să stea să-l aștepte pe Leo? Păi vin pentru Leo și sar pe altul? Păi ea a urmărit emisiunea de-l plăcea pe Leo? Și eu am întrebat-o, dar mie nu mi-a zis”.

 

Pe picior de război cu Nora, doamna Dana abia a așteptat dimineața pentru a prinde un moment cu Ina și a o interoga: „Sunt și eu curioasă pentru cine ai veni?”

 

Ina a spus că a pus ochii pe băiatul ei, dar a precizat că nu are de gând să facă pași în această direcție: „Anul ăsta vreau neapărat să mă mărit, dar n-am cu cine. Nu e totul așa cum pare, nu vreau să mă complic, nu-mi place. E în cuplu. Oricum nu mai contează. Prima dată n-am vrut să spun că mă complicam. Vă spun, dar mă simt ciudat. Eu de fapt, aoleu, M-am înscris pentru Leo, chiar n-a fost la mișto. Nu-i frumos să mă bag, pentru că și eu am avut o relație și fostul meu m-a înșelat cu profesoara lui. E nasoală situația. Am vrut doar să văd în realitate. De frumos e frumos, dar nu știu caracterul și nici nu mă complic. Nu e în interesul meu să mă complic”.

 

Întrebată de Simona Gherghe ce i-a plăcut la Leo, Ina a încercat să evite un răspuns tranșant: „E o situație stânjenitoare, chiar trebuie să răspund? Mă simt prost, nu vreau să merg cu subiectul mai departe”. Doamna Dana era super încântată de veste: „ E dreptul ei să-I placă, sunt fericită că o fată îl place. M-aș fi bucurat să-I placă și lui”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest