Ina și Adrian, primii pași spre o relație: „Ai făcut un gest care mi se derulează și acum prin minte”

 

Nu au intrat bine în casa Mireasa, iar cei doi au pornit vijelios în cunoaștere, primul pas spre formarea unei relații.

 

Ina a fost cea care l-a declanșat pe Adrian, atunci când a fost pusă să aleagă pentru date, și l-a tras spre ea, cu hotărâre, pe concurent. Băiatul spune că nu poate uita gestul ferm al concurentei, care deja l-a făcut să-și îndrepte atenția doar spre ea.

 

 

Adrian i-a spus Inei: „Ai făcut un gest care mi se derulează și acum prin minte, ai fost incredibilă. Nu puteai face mai mult. Ești foarte frumoasă, ai niște ochi… Eu majoritatea timpului mi-o petrec la sat acolo, nu-mi place la București. Mie îmi spune tot timpul la zodie că anul ăsta mă însor. Mi-am dorit de mult o familie, îmi place să am o singură femeie, că-I a mea, că doar eu pentru ea lupt. Viața merită trăită în orice secundă și la intensitate maximă. Îmi place de tine, gândești pozitiv. Tăcerea ta este precum o cascadă care-mi umple sufletul cu multe întrebări”.

 

Ambii au dorit să afle de ce nu au funcționat relațiile anterioare: „M-a înșelat cu profesoara lui”, i-a spus Ina. În vreme ce Adrian s-a simțit trecut pe locul 2 de fosta parteneră: „Mama ei a rămas fără bărbat, doar ele două contau pentru ele. M-a pus pe locul doi și am ajuns în situația în care nu mai aveam sentimente”.

 

În platoul Capriciilor, Ina a lăsat-o mai moale, spunând că mai e nevoie de timp pentru a începe o relație cu Adrian: „Trebuie să-l mai cunosc”. De partea cealaltă, concurentul pare mult mai dispus să-și assume riscul de a intra deja într-o relație: „Eu cred că e evident că suntem într-un moment în care avem o cunoaștere. Avem multe lucruri în comun, iar când doi oameni au multe lucruri în comun nu cred că e vorba de ceva prematur”.

 

Având în vedere precedentele din casa Mireasa, Simona Gherghe i-a sfătuit pe cei doi să mai cunoască și alte persoane, nu să se arunce direct într-o relație.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest