Inga a pus punct relației cu Andrei: „Vreau o căsnicie, nu o relație. Eu nu mă joc!”

 

Povestea de iubire dintre cei doi concurenți de la Mireasa Capriciile Iubirii a durat doar câteva săptămâni.

 

Parcă mai ieri spuneau că sunt într-o cunoaștere, apoi oficial că au o relație. Iată că Inga și Andrei au ajuns rapid la despărțire. Decizia a luat-o fata, nemulțumită de faptul că partenerul ei este extrem de influențabil de părerile din jur. Aceasta a subliniat că nici discuțiile cu doamna Laura, însoțitoarea concurentului, nu au ajutat-o prea tare în relație, ci din contră.

 

„Am luat această decizie în urma discuțiilor care au avut loc atunci în pauză, când a fost vineri gala. Am fost deranjată de cuvintele doamnei Laura, fiindcă dumneaei a spus că, oarecum, din motiv că el este într-o relație cu mine, a fost votat ca să iasă din casă. Plus că mi-a pus întrebarea cu sărutul, iar eu cred că sunt suficient de matură ca să înțeleg ce este un sărut și mai ales ce înseamnă un sărut în casa Mireasa. Mi-am asumat această relație, mi-am dorit-o, însă și ieșirile lui Andrei nu le-am văzut ok, pentru că nu am văzut nimic ieșit din comun între discuția mea cu doamna Gica. M-a deranjat modul în care el a abordat această problemă. Vreau o căsnicie, nu o relație. Eu nu mă joc!”, a dezvăluit concurenta de la Mireasa.

 

Andrei nu se consideră absolut deloc vinovat și apreciază că fosta parteneră a căutat tot felul de pretexte pentru a pune punct relației: „Dacă ea spune treaba aceasta, înseamnă că așa a fost. Chiar nu vreau să mă mai consum, serios! Au fost greșelile acelea micuțe pe care eu le-am crezut că s-a agățat de ele și este un pretext, după care am văzut bucata cu doamna Gica și cu Inga și, bineînțeles, am luat foc”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest