Inga și Andrei, al treilea cuplu din casa Mireasa! „Mă bucur că te-am găsit, nici măcar nu erai departe”

 

Cei doi concurenți și-au oficializat relația, spunând că au sentimente unul față de altul și de acum formează un cuplu.

 

După ce Andrei a încercat la mai multe porți închise, fiind inclusiv în cunoaștere cu Deni, iată că în cele din urmă s-a deschis una: Inga a acceptat nu doar cunoașterea, ci chiar să formeze un cuplu cu băiatul. Acesta este cel de-al treilea cuplu care-și oficializează relația în casa Mireasa,, primul fiind cel format de Paul și Roxana.

 

Tatonările între Andrei și Inga au început de la petrecerea din weekend, apoi treptat s-au amplificat. Concurentul plutește parcă pe un norișor, el i-a transmis noii partenere: „Ai văzut că îi place și lui mama și lui soru-mea de tine, ești o fată deosebită. Mă bucur că te-am găsit, nici măcar nu erai departe, erai aici. Ești pregătită să avem copii? Parcă te văd slabă așa și cu burtică. Când ieșim de aici ne punem pe treabă”

 

Inga a fost sfătuită să sora sa, Tatiana, care a intervenit telefonic din Portugalia, să nu se grăbească. Însă moldoveanca a făcut pasul și a acceptat să formeze un cuplu cu Andrei: „Mă gândeam inițial să mai aștept un pic, dar nu regret nimic din ce s-a întâmplat aseară pentru că a fost de comun acord”.

 

Mama lui Andrei, doamna Laura, s-a arătat fericită că băiatul său formează un cuplu cu Inga: „Ce să spun? Este un pas în care nu cred că poate fi calculat, cu toate că eu i-am spus să-l calculeze. Sfatul meu este ca amândoi să fie deja pregătiți pentru orice compromis și acolo unde nu cedează unul, celălalt să fie conștient că trebuie să cedeze. Nu cred că s-au grăbit. Am declarat că mie Inga îmi place foarte mult, dar nu aș vrea ca niciunul dintre ei să sufere. Sunt foarte fericită pentru amândoi și aseară am plâns împreună cu ei”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest