Inga și Andrei, reproșuri dure: ”Să-mi dai inelul înapoi!”

 

Excursia de la Chișinău s-a încheiat rău pentru cei doi concurenți de la Mireasa – Capriciile Iubirii.

 

Cei doi parteneri au fost plecați într-o excursie la Chișinău. Prilej pentru Andrei să se pună în genunchi în fața iubitei pentru a o cere în căsătorie. Ceea ce ar fi trebuit să fie o poveste frumoasă de dragoste s-a transformat însă rapid într-un conflict cu o grămadă de acuzații. Cei doi și-au reproșat reciproc că se mint unul pe altul.

 

După ce a plecat de la rudele Ingăi, Andrei a fost tranșant cu aceasta: "Am intrat în camera de hotel și i-am zis 'Fato, eu cu tine am încheiat orice fel de discuție, vreau să îmi dai inelul înapoi că nu îl meriți."

 

Inga de la Mireasa a ieșit și ea la atac, dorind să-și recupereze bijuteria de logodnă: "Am zis așa ' Uite, dacă totuși noi doi ne-am despărți nu ar fi ok față de producție, pentru că s-a depus un efort destul de mare. Îmi dai inelul înapoi, reluăm relația așa până la sfârșit, ieșim afară și ne despărțim."

 

Pentru nimic în lume, Andrei nu a dorit să fie fals, drept urmare a spus: "Voia să duc un rol până la sfârșitul emisiunii. Nu înțeleg de ce a acceptat. În camera de hotel mi-a sărit cu o ceartă din senin, cu niște reproșuri care nu își aveau rostul. I-am luat inelul și am zis că nu se poate așa ceva. Nu am acceptat niciodată minciuna. Am acceptat să fiu călcat în picioarte numai că să fiu iubit. Minte cu desăvârșire."


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest