Inga și Andrei s-au despărțit după vacanța din Danemarca: „Am văzut cum e în viața reală”

 

Nici inelul de logodnă oferit de concurent nu a putu să aplaneze situația. Cei doi sunt într-un conflict continuu.

 

Pentru a se cunoaște mai bine, Inga și Andrei au plecat într-o excursie în Danemarca. În timpul acesteia, bărbatul i-a oferit partenerei sale inelul de logodnă, însă nici acest gest nu a adus liniștea, din contră cei doi au revenit despărțiți în casa Mireasa. Inga s-a arătat dezamăgită de comportamentul lui Andrei, susținând că acesta consumă prea mult alcool. De partea cealaltă, concurentul a spus că nu a băut decât după ce partenera lui s-a dus la somn.

 

Inga a mai avut și alte lucruri de reproșat: „Tu niciodată nu mi-ai spus că mă iubești, doar în fața camerelor de filmat. Am vrut să-l văd afară și acum chiar am aflat cum este. În timpul asta am putut să văd cum este în viața reală.”

 

În conflictul dintre cei doi a intervenit și mama lui Andrei. Aceasta știe că băiatul său este, în anumite momente, prea impulsiv, dar apreciază că nu poate fi vinovat exclusiv pentru că lucrurile nu au funcționat în relația cu Inga. În intervenția telefonică, mama lui Andrei și-a sfătuit băiatul să se retragă cu eleganță din relația care pare că nu are cum să funcționeze.

 

„Sunt dezamăgită. Amândoi poartă vina, nu e unul mai vinovat de celălalt. De Andrei se știe că are niște probleme, poate că Inga nu l-a ajutat destul. Relația lor nu funcționează și ar trebui să se retragă frumos. El este un domn și ar trebui să se retragă. Când este furios, nu mai știe ce spune.”, a transmis mama lui Andrei


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest