Inga și-ar fi dorit să continue relația cu Andrei: „În felul meu îl iubesc”

 

Relația dintre Inga și Andrei este una tumultuoasă, dar concurenta recunoaște că partenerul ei nu-i este deloc indiferent.

 

În excursia de la Chișinău, Inga și Andrei au părut că fac un pas decisiv în relație. Mai ales după ce băiatul a îngenuncheat și i-a cerut mâna. Dar a fost, până la urmă, un simplu gest, care nu și-a mai găsit niciun fel de continuare. Dat fiind că odată ajunși la hotel cei doi s-au certat aprig, acuzându-se reciproc că ar fi falși, că ar urmări alte scopuri.

 

Inga s-a confesat Ralucăi în ediția de ieri a emisiunii, spunând că-l bănuiește pe acesta că ar fi avut un plan pe termen scurt cu ea, care să-i permită doar să evadeze pe termen scurt din Casa Mireasa: „El în sinea lui a avut un plan. El și-a dorit să plece în vacanță. Eu l-am vrut pe el, am vrut să văd cum se comportă, cât de atent este, cât de dulce este. M-am simțit foarte deschisă, dar când am căzut, aveam așa o mare durere că mi s-a schimbat starea. Nu am văzut dragostea aia pe care mă așteptam să o vadă între noi”.

 

În ciuda faptului că-l bănuiește pe concurent că nu a fost sincer cu ea, Inga a făcut o mare dezvăluire în cadrul discuției cu Raluca. Fata a recunoscut că nutrește sentimente față de Andrei: „Atunci când am venit aici, m-am așteptat să spună că regretă momentele respective, că regretă că m-a jignit și cu siguranță dacă el spunea chestia asta, eu continuam relația cu el. Îmi doream o relație cu el, îmi doream ca el să realizeze că a greșit. În felul meu îl iubesc. De asta mă și doare, că am ceva pentru el, iar dacă n-aș simți nimic aș fi indiferentă”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest