Inimioara, lăsată cu ochii în lacrimi de Adrian! „Nu plâng, mi-a intrat ceva în ochi”

 

Concurentul a început să-i povestească fetei necazurile pe care le are acasă, dar nu a primit nicio reacție de susținere. Din contră, Inimioara a început să plângă!

 

Reintrarea Inimioarei în competiție, în mod expres pentru Adrian, l-a determinat pe concurent să-și deschidă sufletul în fața acesteia. Drept pentru care i-a povestit că mama lui e nevoită să plece în străinătate, la muncă, din lipsa banilor, iar tatăl său, pe care aceasta îl îngrija, va rămâne fără ajutor. Fata nu a percutat deloc la drama lăuntrică a lui Adrian, drept urmare acesta s-a plâns lui Sese și Giovanei.

 

„M-a întrebat ce am pe suflet, de ce sunt așa abătut. Și i-am spus că mama mea a plecat în străinătate, să muncească. Și tati a rămas singur acasă. Ea avea grijă de el. Așteptam să mă liniștească, să-mi dea un sfat. Ce puteam eu să fac? Aveam nevoie să fiu ascultat, dar nu am primit nimic înapoi. Eu vorbesc ca trenul 3 ore, iar ea îmi dă 3 cuvinte”, le-a povestit Adrian lui Sese și Giovanei scena în care Inimioara nu a reacționat de niciun fel.

 

Cumva, dornic de afecțiune din cauza greutăților familiare, Adrian a ajuns să ofere el empatie Inimioarei, care s-a pus pe plâns și nu s-a mai oprit. „E foarte urât să-ți spun ce am, iar tu nu mă asculți. E foarte urât. Mă simt străin, e ca și cum ai închide ușa în nas cuiva când cere o cană de apă. În momentul în care ai plâns puteai face altceva… E greu să port o conversație singur. Nu, e vina mea. E vina mea că sunt eu prost”, a stăruit Adrian.

 

 

Inimioara i-a transmis că nu prea pricepe ce vrea, dar a reiterat că o încearcă sentimente față de el: „Nu înțeleg ce se întâmplă, nu știu ce ai! Simt că te deranjează prezența mea, nu știu. Nu plâng, mi-a intrat ceva în ochi. Eu am venit aici să te cunosc, dar dacă sentimentul nu e reciproc… Era bine să-mi spui de la început. Mă simt ciudat, pentru toată situația asta. Oricum o să zici că sunt o plângăcioasă. Ce să fac, mă atașez de oameni și după aia sufăr”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest