Întorsătură de situație în casa Mireasa. Sabrina: „Simt în inima mea fluturi”

 

Sabrina de la Mireasa este îndrăgostită din nou, iar băiatul vizat îi împărtășește sentimentele. Totuși, mai e mult până departe: „Mă cam îndoiesc că plec măritată de aici”.

 

Toate bune și frumoase pentru Sabrina până când a văzut apropierea dintre Perneș și Yana. Interacțiunea dintre cei doi a fost revelatorie pentru concurentă, care a realizat nu doar că mai are sentimente față de primul băiat cu care a fost împreună în casa Mireasa, ci că acestea sunt puternice.

 

La Capriciile Iubirii, Sabrina a mărturisit: „E bine ce se întâmplă acum. Simt în inima mea fluturi. Eu, cumva am tot negat în mintea mea acest lucru, până când n-am mai putut să neg. A contat faptul că l-am văzut cu altă femeie, m-a durut. Nu contează vorbele mamei, nici faptul că e băiatul săptămânii. Mă cam îndoiesc că plec măritată de aici. Acum suntem într-o cunoaștere..."

 

Perneș a lăsat de înțeles că era tot ce aștepta, o revenire a Sabrinei în brațele lui: „Nu știu dacă sunt neapărat îndrăgostit, doar că la petrecere, la o melodie, ni s-au intersectat privirile, mi-am dat seama că e femeia pe care o vreau, că e femeia care îmi place. Încercăm să facem lucrurile să funcționeze cât mai bine”.

 

Într-o situație ingrată a fost pus Andrei, băiatul care i-a făcut curte, cu asiduitate, Sabrinei în ultima perioadă: „E o situație dificilă, niciodată nu mi-am făcut așteptări de la nimeni, doar de la mine. Faptele duceau spre ceva, vorbele spre altceva”.

 

Într-o discuție anterioară cu Sabrina, până când aceasta avea să-și devoaleze sentimentele cu Perneș, Andrei simțea că pierde teren: "Ești rece. Nu știu ce se întâmplă cu ține. Ai zis că vrei să interacționăm mai mult și tu ce faci? Nu mă mai înțeleg cu ține. Vreau să te înțeleg. Știi ce vrei, ești conștientă de ceea ce faci? Mi se pare că te joci cu mine de-a șoarecele și pisica..."


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest