Ionuț părăsește Mireasa după ce a încălcat în repetate rânduri regulamentul!

 

Chiar dacă un băiat a plecat prematur din cadrul show-ului, cursa de eliminare va avea lor, Dani și Aron fiind concurenții care se vor duela.

 

Ionuț a provocat o grămadă de conflicte în ultima perioadă, nimeni din casa Mireasa nu i-a scăpat. Toți băieții au fost luați la rând, Perneș și Andrei fiind principalii vizați. Conflictul dintre Ionuț și ceilalți băieți atinge un nou nivel. Injuriile, vorbele urâte și amenințările dintre ei au creat un scandal fără precedent în acest sezon. Ionuț a încâlcat în nenumărate rânduri regulamentul, astfel concurentul și mama lui au părăsit competiție.

 

Practic, nu se încheia un conflict și începea altul. Fie în cameră, fie pe terasă, Ionuț găsea motive de ceartă. Astfel, în prezența tuturor, Ionul l-a provocat pe Perneș. L-a acuzat pe acesta că pozează, că e fals și i-a transmis: „Nu toată lumea în jurul vostur e proastă”. Concurenții au ajuns să-și spună câteva replici dure. În conflict se alătură și ceilalți băieți, astfel că tensiunea e maximă în casa Mireasa

 

După difuzarea de ieri a unui material în care Aron și Elena erau foarte apropiați, Ionuț a avut unele remarci cu privire la această situație la adresa concurentei: "Cu tine nu am vrut eu, te puteam avea și acum". În urma acestei afirmații, băieții din casa Mireasa nu au rămas indiferenți ceea ce a dus la discuții în contradictoriu, acuzându-l pe Ionuț de proastă creștere. Au fost astfel suficiente motive pentru ca tânărul să părăsească întrecerea, ce-I drept pe ușa din dos.

 

Ionuț a fost dat afară din competiție, astfel cursa de eliminare dintre el și Dani a fost oprită, dar în gala ce va urma, un băiat trebuie să plece acasă. Simona Gherghe anunță că Aron va intra în cursa de eliminare, alături de Dani.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest