Irina și Dima, blind-date la Mireasa! Care au fost concluziile celor doi: „Pe partea intimă aveau probleme”

 

Concurenta de peste Prut a avut o întâlnire pe nevăzute cu Dima. Cu ce impresii au plecat cei doi după scurtul dialog pe care l-au avut.

 

Prima întâlnire pe nevăzute în Casa Mireasa: protagoniști au fost Irina și Dima. Cei doi au împărtășit apoi, cu fetele, respectiv cu băieții, care au fost impresiile în urma acestui blind-date.

 

„Dima îl cheamă. El a zis că nu vrea să fie un monolog, ci un dialog. Am vorbit foarte mult. Clar avea emoții. Are barbă, e brunet, mi-a zis că e o persoană spontană, că e romantic. Eu cred că a zis ce am vrut eu să aud. Nu cred că e adevărat ce a zis. Are simțul umorului. Poate l-am incomodat puțin cu anumite întrebări mai directe. Nu pot să spun că nu mi-a plăcut. A spus că a mai avut tangențe sau relații cu fete din Republica Moldova. La aproape orice subiect, ne întoarcem la pasiune”, le-a spus Irina fetelor din casa Mireasa.

 

Chiar pe nevăzute, cei doi au ajuns la relatări intime din partea băiatului, pe care Irina le-a împărtășit în casa fetelor: „Pentru el, contează foarte mult pasiunea în relație și partea intimă a spus că e foarte importantă. Fosta lui relație a durat un an și s-au despărțit pentru că nu comunicau, dar pe partea intimă aveau probleme. Eu i-am zis că facem în așa fel și iar ne întoarcem la pasiune. Eu i-am spus că nu a avut o relație serioasă, lungă și nu îți dai seama. A zis că nu a înșelat. A mai avut câteva relații scurte cu femei de peste 28 de ani”.

 

Dima a mărturisit că Irina i-a stârnit curiozitatea și că își dorește să o cunoască mai bine. „Sensibilă în voce. Mi-a stârnit curiozitatea vocea ei. Știam cum e cu o femeie de peste Prut. E blondă. Mi-am imaginat că are ceva alb pe ea și ceva culoare pe ea, verde”, este de părere Dima.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest