Larisa și Alexandra, scandal în bucătărie! De la ce s-au aprins spiritele: „Ești o puturoasă!”

 

Cele două fete care se află la duelul pentru eliminare s-au contrat puternic în bucătărie. Conflictul a pornit de la o tigaie nespălată și a degenerate, ajungând la extensiile lăsate în baie.  

Cele două concurente care luptă pentru a rămâne în Casa Mireasa, Larisa și Alexandra, s-au intersectat în bucătărie și parcă un val de tensiune plana deasupra lor. Larisa a fost cea care a declanșat conflictul, fiind nemulțumită de faptul că Alexandra a lăsat o tigaie nespălată în chiuvetă. ”După ce își faci de mâncare trebuie să speli tigaia. Ești puturoasă”, i-a reproșat Larisa, Alexandrei.

 

Vizibil iritată, partenera lui Cosmn a spus: „Lasă-mă să mănânc și după aia o spăl. Larisa, te rog frumos, să nu mai ai nicio interacțiune cu mine. Taci din gură și gata. Ai nevoie de tigaie, folosește alta”.

 

Larisa i-a povestit apoi întreaga scenă doamnei Dana pe care o consideră ca o mamă: Mă enervează, mă. De când a intrat în relație cu Cosmn e altfel. Eu îmi spăl, nu am venit cu mama. Spăl și apoi mă pun la masă. Nici eu nu sunt o super-curățelnică, dar aici am învățat să strâng după mine”.

 

La Capriciile Iubirii, Alexandra a încercat să se justifice și a contra-atacat spunând că acuzatoarea cu tigaia își lasă extensiile în baie: „În primul rând nu am lăsat pe nimeni să-mi strâng bolurile. Sper ca toată lumea de aici să confirme și văd că o fac. Mi-am făcut să mănânc, apoi am vrut să spăl. Nu cred că stăm într-o tigaie. O să gătesc întâi, o să spăl, apoi o să mănânc. Și tu îți lași extensiile în baie și nu m-am apucat să spun”.

 

Larisa a continuat pe aceeași linie: „Eu îmi gătesc în tigaia aia, că nu se prinde. De aceea am vrut să fac în acea tigaie.. Apoi ea mi-a răspuns pe un ton. Eu i-am strâns bolurile de două ori”.

 

Cosmin i-a luat, în mod firesc, apărarea Alexandrei: „Am văzut cu ce a venit Larisa să ne atace azi în emisiune: cu o tigaie, un bol și un hanorac. Ai spus că sunt un copil, că am 22 de ani. Mai bine așa, decât să ajung la vârsta ta și să am un astfel de comportament”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest