Larisa, total nemulțumită de relația cu Răzvan! „Nu putem vorbi doar de pui, orez și sală”

 

Concurenta simte atracție fizică față de Răzvan, dar a remarcat că există fracture majore în comunicarea dintre ei.

 

Larisa susține că îl place pe Răzvan din punct de vedere fizic, dar nu simte că discuțiile lor vor evolua. Doamna Dana crede că trebuie să mai aștepte, având în vedere că Răzvan a intrat de 2 zile în competiție. Concurenta este nehotărâtă în privința lui Răzvan, nu știe dacă și-ar dori o relație cu el.

 

În cadrul unei discuții în trei, cu doamna Dana și Sabrina, Larisa a spus: „Îmi place de el, dar nu simt să evolueze conversațiile noastre. Să meargă așa fluid. Simt atracție sexuală, dar nu există comunicare. Să râdem în continuu. Mi-e tare frică să fac ceva și după să-mi pară rău”.

 

Iar acest fapt i l-a spus în mod direct și concurentului care o curtează de când a intrat în casa Mireasa: „Mie îmi place de tine fizic foarte mult, dar vreau să văd dacă rezonăm. Nu să vorbim doar despre pui, oreș și sală, vreau să văd și alte chestii. Eu nu stau aici în România, stau în Spania, și trebuie să mă gândesc foarte bine. Sau, cine știe, încep aici o relație cu tine, rămân doar o dată și când plec acasă nici nu te caut”.

 

Răzvan a încercat să abordeze și alte subiecte, dar fără prea mari sorți de izbândă: „Am o poză cu o fetiță a unei prietene. Cum s-a aflat că intru eu au pus poza. Trebuia să se ducă la altă emisiune, ca ispită. Nici n-am intrat bine și s-a creat isterie. Au zis și despre tine: că-l ia Larisa pentru o noapte la hotel”.

 

El i-a transmis că e dispus să o aștepte, că totul depinde de ea, dar i-a reproșat că ea e cea care nu arată deschidere în relație: „Problema nu e la mine, e la tine. Tu ești foarte încărcată, presată de multe. Eu nu te presez. E alegerea ta, eu sunt deschis. Depinde doar de tine ce vrei să faci. Și chestia e că tu nu te deschizi față de mine, pentru că nu vrei. Nu că nu vrei cu mine, nu vrei nimic. Probabil ai nevoie de câteva zile. Plus că aici nu ai ce să faci. Ne învârtim în aceleași lucruri”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest