Leo a intrat într-o relație cu Anda! „Ești manipulat, e o capcană!”

 

Leo a dat-o uitării pe Nora, s-a implicat într-o relație cu Anda, dar a primit un avertisment care l-a pus iarăși pe gânduri.

 

În casa Mireasa s-a format un nou cuplu: Leo și Anda au dezvăluit că sunt într-o relație. De altfel, apropierea dintre Leo și Anda era tot mai evidență, cei doi fiind nedespărțiți. Toată lumea se întreabă când o să formeze un cuplu: „Când oficializezi relația?Când aveți de gând să va pupăți?” „Nu ne-am gândit să fi zis.. Ne-am pupa, dar nu ați văzut voi! Gata, ne-am pupat. Îmi pare rău că s-a terminat viața de burlac! ”, au reacționat tinerii.

 

Toate bune și frumoase, până când Leo a primit o scrisoare și a devenit suspicios. „Am primit o scrisoare de la un telespectator pe care trebuie s-o clarificăm. Mi-a trezit mie niște... Am primit scrisoarea într-un pachet cu protenine... În scrisoare este menționată Nora și Anda. Nu știu exact dacă biletul este real", a spus băiatul.

 

Gabriela Cristea a făcut public conținutul scrisorii: „Nora are interdicție din ați mai trimite lucruri / scrisori. Absolut nimic din ce ți-a trimis nu ai primit. La fel și scrisorile de la noi. Degeaba spui că ai vrea scrisoarea dacă staff-ul ni le oprește. Ești manipulat. Staff-ul nu vrea să mai afli nimic din exterior și despre ea. Vor să te cupleze cu Anda. E o capcană. Deschide ochii și nu pica în asta. Ai grijă cu cine te joci, a venit cu planurile făcute. O imită perfect pe Nora, îi poartă hainele etc. Pe omul pervers să-l dai pe ușă afară. Nu da vrabia din mână pe cioara de pe gard. Ești deștept”.

 

Anda a reacționat astfel, după acuzațiile din scrisoare: „Am un nod în gât legat de ce am discutat cu Leo. Lui i se pare cumva că biletul ar fi real și că eu încerc să imit situația. Nu m-am uitat la emisiune, nu le-am văzut povestea lor. Faptul că vorbim la fel, suntem din aceeași zonă. Stilul de îmbrăcăminte nu știu, eu am văzut-o o săptămână în casă… Când am venit în casă noi am avut hainele la comun, mi-a purtat din ale mele, i-am purtat și eu două perechi de colanți. Hainele care i-au rămas în casă sunt puse la spălat, Alina știe foarte bine, sunt într-o pungă lângă dulap”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest