Leo a prins-o pe Nora cu o nouă minciună legată de trecutul ei: „Chiar în halul ăsta trebuie să scormonim niște lucruri?”

 

Trecutul o urmărește pe Nora și nu-i dă deloc pace. O nouă informație cu privire la o relație mai veche a fetei a dus iarăși la discuții în contradictoriu în cuplu, e cert că Leo nu mai are încredere în partenera lui.

 

Duminică seara, Leo și doamna Dana desfăceau câteva cadouri primite de acasă. Printre pozele primite de la Ruxi, fiica ei, doamna Dana a găsit și câteva informații despre fostul iubit al Norei. Discuțiile dintre Nora și Leo pe seama trecutului acesteia s-au aprins din nou.

 

Din scrisorile cu pricina, Leo a aflat despre o relație a Norei cu un bărbat mai în vărstă decât ea și a vrut să știe exact diferența de vârstă dintre cei doi. Deși într-o primă fază, când a vorbit pentru prima oară de relația cu respectivul, a afirmat că ar fi fost 20 de ani diferență, acum a spus că sunt de fapt 27: „Chiar în halul ăsta trebuie să scormonim niște lucruri. Eu când am fost cu el, acum 3 ani și…27 de ani este diferența față de el”.

 

Leo s-a arătat contrariat: „Nu înțeleg de ce o fată care are o relație cu bărbați cu 300 de ani mai bătrâni ca ea caută o relație cu unul cu 100 de ani mai mic”. Nora a căutat să-i dea o explicație romanțată: „Eu în tine am găsit persoana care a scos din mine ce nu credeam că va mai fi scos. Mă simt în largul meu, mă simt iubită, mă simt respectată”.

 

Apoi, între cei doi a avut loc un schimb de replici din care este evident că Leo privește mai degrabă detașat relația cu Nora.

Nora: Vrei să punem punct?

Leo: Nu știu, mi-e indiferent. Cu relația n-am nimic, cu tine am ce am, pentru că nu-ți cunosc adevăratele intenții.

Nora: Vreau să construim o relație.

Leo: Relația e construită, o avem.

Nora: De ce vrei să pleci?

Leo: Nu am ce să fac. Mi-a prins bine și pauza pe care am avut-o.

 

În discuția cu Simona Gherghe, Leo și-a menținut poziția: „Nu mă mai deranjeaă lucruri în relația asta, pentru că nu am cum să le certific. Nu mai încasez, nu mi le mai atribui. Iau ca atare tot ce se întâmplă”.

 

Nora nu a explicat coerent de ce i-a ascuns diferența de vârstă reală cu ex-ul: „Despre relația asta, ce-am avut cu domnul respectiv nu vreau să vorbesc. Am zis și de vârstă, când voi ieși afară le voi da toate detaliile. Nu la televizor, de ce am zis 20 de ani, de ce n-am zis 27 sau 40. Nu e corect față de Leo, d-asta vom vorbi și afară. Mi-am cerut scuze față de el, că nu i-am dat diferența de vârstă”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest