Leo a umilit-o pe Anda: „Și pe Miți dacă o întrbi știa. Așa să faci și afară”

 

Băiatul doamnei Dana s-a arătat foarte deranjat că logodnica lui nu a ghicit omleta pe care i-a pregătit-o pentru cină.

 

Băieții au avut un task în casa Mireasa, să le pregătească partenerelor lor o cină rapidă, în doar 15 minute. Acestea urmau să ghicească apoi care era farfuria logodnicului. Doar Alina a nimenit farfuria lui Vali, în vreme ce celelalte concurente au indicat farfurii greșite. Faptul că Anda nu i-a recunoscut farfuria lui Leo l-a supărat foarte tare pe acesta.

 

„Mă deranjează că nu pui accent pe nimic. Și Leo dacă scriam cu ketchup pe farfurie tot Giovana o alegea. Așa o să faci și în viață, așa o să faci mereu. Trebuia să știi că eu am făcut trandafirul, că asta ți-am dat și la primul date. Roșia aia tăiată așa e semnătura mea din casa Mireasa. Și pe Miți dacă o întrbi știa. Așa să faci și afară. Să te împingă una de lângă mine, să zică: Dă-te, fă, că ăsta e bărbatul meu!, și să te duci acasă la Târnăveni. Nu vreau să fiu reprezentat de o femeie care nu dă doi bani pe nimic. Ești delăsătoare și nu te interesează. Cum îmi dovedești că ești o femeie puternică? Nu vreau o femeie care nu gândește în ansamblu. Nu am nevoie de genul ăsta de femei, acum te rog retragete”, i-a reproșat Leo logodnicei lui.

 

Noaptea târziu, după ce a realizat că nu a fost ok atitudinea pe care a avut-o față de partenera lui a cerut 5 minute cu Anda pentru a-și cere scuze: „Te iubesc mult și îmi pare rău de tot ce am zil la adresa ta. Am greșit enorm. Eu, ca și tine, am venit dintr-o relație disfuncțională. Știu că sunt prost de gură. Îmi pare rău, nu vreau să jignesc femeia care nu renunță la mine. Te iubesc”.

 

Anda a părut să fi înțeles atitudinea lui Leo: „Noi am pornit de la zero. M-ai luat cu bune și cu rele. Tu la orice chestie renunți așa. Nu mă deranjează că îți dorești multe, ci că arunci niște chestii”. Doamna Dana și-a avertizat potențiala noră: „Trebuiie să te înveți, așa va fi și acasă. Trebuie să te înveți”.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest