Leo, cerere în căsătorie în balon! A urmat prima noapte împreună și primele reacții din casa Mireasa: ”Noi doi am venit mai obosiți!”

 

Leo și Anda devin cel de-al patrulea cuplu din casa Mireasa care se logodește. Cererea în căsătorie a fost una specială, având loc la înălțime.

 

După Sabrina și Perneș, Giovana – Sese și Alina – Vali, un nou cuplu se logodește în casa Mireasa. Este vorba de cel format de Anda și Leo. Cererea în căsătorie a avut loc la înălțime, mai précis în balon. „Reprezinți totul pentru mine și nu mai avea rost să te mai aștept, așa că te întreb: vrei să fii soția mea!”, a întrebat Leo cu mâinile tremurându-i pe inel. Răspunsul a venit rapid: „Daaaa”.

 

În prealabil, Anda primise de la doamna Dana, inelul soacrei, prin care mama lui Leo încuviința într-un fel căsătoria, arătând că această concurentă este nora pe care și-o dorește. După cel de-al doilea inel primit, de data aceasta din partea lui Leo, direct, Anda a avut parte de o noapte doar cu alesul inimii, departe de camerele de luat vederi.  

 

Felicitările pentru Anda și Leo nu au întârziat să apară din partea colegilor din casa Mireasa - Capriciile Iubirii. Doamna Dana radia de fericire și îi aștepta în poartă să se întoarcă în emisiune de la întâlnirea unde a avut loc și cererea în căsătorie. Entuziasmată, mama lui Leo i-a întâmpinat și i-a îmbrățișat, iar apoi nu a ezitat și i-a spus Andei că se bucură să o numească fata ei de acum înainte.

 

Doar Alina mai avea o contradicție, adresată lui Vali: „Noi doi am venit obosiți și Sese cu Giovana. Ei doi nu au venit așa obosiți, și nici Perneș cu Sabrina”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest