Leo, din ce în ce mai apropiat de Anda! S-a dat verdictul: „Sunt foarte iubibili”

 

Leo și-a sărbătorit ziua de naștere în casa Mireasa și a avut parte de o petrecere surpriză, dar și de un telefon care l-a pus pe gânduri.

 

Doamna Dana pare să fi învins în războiul cu Nora, pentru că Leo a uitat-o pe fosta parteneră din casa Mireasa. Concurentul este din ce în ce mai apropiat de Anda, astfel încât devine plauzibilă ipoteza unui nou cuplu în cadrul reality-show-ului matrimonial. Totuși, în timp ce Leo părea mai hotărât în a dezvălui ce-i place la Anda, aceasta nu a fost la fel de comunicativă, însă Leo nu s-a lăsat până nu a aflat ce îl interesa. Răspunsul concurentei a avut o tentă evazivă.

 

Dacă Leo a spus că îi place energia pe care o emană Anda, concurenta a răspuns astfel la aceiași întrebare: „Simt că am liniște lângă tine. Îmi place compania ta, cum ne înțelegem, cum ne jucăm. Am singuranță, Eu am energie aici, că mă joc cu tine”. Astfel, se prefigurează un nou cuplu: Anda din Târnăveni cu Leo din Pipera.

 

Leo a avut parte de o petrecere în casa Mireasa de ziua lui, iar prin telefon a intrat sora Ruxi, care e de părere că fratele ei se potrivește foarte bine cu Anda: „Mi-e dor de Leo și de mami foarte rău. Mă uit nonstop, ei nu mă văd. Vreau să-i urez la mulți ani. Mă bucur că e Leo pe care-l știu, jucăuș, și alături de scorpioană face echipă bună, ca noi doi acasă. Îmi plac ei doi împreună, sunt foarte iubibili. Dacă vrea el să se însoare, eu îl susțin orice ar face. Vreau să se distreze, să fie bine amândoi”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest