Leo, din nou față în față cu Nora. „Simți un lucru, te bucuri, iar apoi dispare”

 

Chiar dacă a părăsit casa Mireasa, Nora și-a făcut din nou apariția în viața concurentului, fapt care l-a surprins pe acesta.

 

Leo a avut ocazia să o revadă pe fosta lui iubită. Nora a intrat într-un video call și a putut să stea de vorbă cu Leo. Începutul conversației a fost unul timid, Leo interesându-se inițial de starea de sănătate a concurentei proaspăt plecate din casă. Mi-e bine, mănânc, iau tratament. O să fie bine, cum am discutat”, i-a spus fata. Nora nu a avut întrebările la ea, așa că Simona Gherghe a ajutat-o în chestionarea lui Leo. „Cum să fie fetele noi, agitate și cu chef de cunoscut băieți. Parcursul meu în casă s-a încheiat, vreau să ies. Evoluția noastră în casă ne-a demonstrat că nu e locul nostru acolo”, a dat de înțeles băiatul că nu mai e dispus să aibă o altă relație.

 

Doamna Dana a fost extrem de curioasă să afle ce și-au spus cei doi foști iubiți, drept urmare și-a chestionat copilul cu privire la disuția avută. Leo i-a dat raportul și a spus cum a decurs conversația cu fosta parteneră. Doamna Dana a fost nemulțumită că băiatul ei nu a fost mai ferm, drept urmare i-a reproșat: Vorbește, că totul se interpretează, dacă nu vorbești. Deschide gura și vorbește și fii categoric, că se interpretează tot”.

 

Într-o confesiune cu Perneș legată de discuția cu Nora, Leo a spus: „Chiar arăta bine. Nu am de cine, nici nu am cum să mă apropii de altă fată. Eu nu am venit pentru însurătoare, dar sunt pregătit de familie și ăstea. Nici nu mă interesează, ne cunoaștem pe parcurs. Eu caut iubire, afecțiune. Și am avut parte aici. Iar după mi s-a luat. Acum sunt blank. Nu mai simt nimic, nu mai sunt certuri. Nici dacă vine una și îmi spune: Bă, te iubesc. Absolut nimic nu mai simt. Să simți un lucru, să te bucuri de el și apoi să nu mai ai cum. Fata care va fi cu mine are de tras mult. Viața mi-a arătat în decursul anilor că de fiecare dată când mi-e bine trebuie să fie ceva care distruge acel lucru”.

 

La Confesiuni, Leo a declarat: „A fost un sentiment plăcut să o revăd pe Nora. Mă bucur că e bine, că e sănătoasă. În momentul de față zic că nu ne vom vedea, pentru că relația este terminată. Nu aș ieși afară pentru Nora, aș ieși pentru mine. Noi nu am rămas dușmani, vom interacționa”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest