Leo i-a explicat lui Adrian situația: „Cât timp ai limba în gura ei nu poate să zică nu!”

 

Tatonările infinite dinte Adrian și Elena au ajuns să-i surprindă pe mulți concurenți din casa Mireasa, care sunt deciși să se implice în relația celor doi.

 

Relația dintre Adrian și Elena pare să fi intrat într-un impas. Leo și Anda intervin și îi sugerează, destul de direct ce-i drept, concurentului să fie un pic mai persuasiv. Lipsa de atitudine al lui Adrian îl enervează deja pe Leo care-i transmite cât se poate de direct: I-ai capul și sărut-o! Cât timp ai limba în gura ei nu poate să zică nu!”

 

Cum întreagul dialog se poartă în fața Elenei, tânăra este pusă într-o situație delicată. La insistențele lui Leo, Adrian forțează un pic lucrurile: Simt să o pup pe Elena, dar mă gândesc la repercusiuni”, fapt care conduse la o situație din ce în ce mai stânjenitoare pentru fată. . . Leo trece la nivelul următor, forțând sărutul celor doi: „dacă o pupi în seara asta i-ai câștigat inima. Eu am riscat cu iubita mea. De-aia se face o relație platonică… pentru că stați așa”.

 

Adrian, împins de la spate de cuvintele lui Leo, insistă. Reacția Elenei este cât se poate de logică: „tu ți-ai făcut o impresie greșită de mine, dacă credeai că poți să faci ceva cu forța. Nu vreau! Hai că mă duc la baie! Lasă-mă în pace, m-a luat o panică, pentru că m-ai luat așa”.

 

Leo continuă pressing-ul la Adrian: „Vrea un bărbat lângă ea, pentru că nu e o femeie care să domine, își dorește un bărbat puternic, ca tine, lângă ea. A avut reacția noastră, pentru că am fost noi acolo. Nu ai nimic de pierdut, decât să fii în zona prieteniei, mai bine afli cum stă treaba”.

 

Elena nu se mai poate abține și reacționează: „Să știi că pentru mine se simte foarte ciudat. Ok, am înțeles că tu încerci, dar când tu încerci, iar eu mă trag… Înțeleg că sunt toate impulsurile pe care le primești și asta îți zice toată lumea, cu forța… eu am explicat foarte clar, îmi place să vină natural. Hai, lasă-mă cu chestii d-astea… îmi zici mie ce ar trebui să le zici lor”. Apoi, la Capricii, dezvăluie: „Trage de o femeie… îmi provoacă o panică. Dacă acesta e felul în care decurge interacțiunea noastră, îmi creează o panică.”

 

Mama Elenei intervine telefonic și spune:„ Nu cred că ar putea să facă un cuplu cu Adrian”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest