Leo nu mai contenește cu declarațiile de dragoste pentru Anda: „Inima mea crește când te văd!”

 

Concurentul pare de-a dreptul fermecat de noua lui parteneră și să adâncește în cele mai intime declarații de iubire. Anda pare să-i împărtășească trăirile.

 

Leo din Pipera și Anda din Târlungeni formează un cuplu de puțină vreme. Dar asta nu-i împiedică să-și facă o grămadă de declarații de iubire. Leo este cel care dă tonul și pare a da totul în noua lui relație, considerând că actuala parteneră este omul cu care vrea să meargă mai departe în viață.

 

Leo i-a transmis iubitei lui: Până la urmă, dacă simți ceva, mai bine să faci, așa că... De ce să mă ascund și să nu-ți zic ce simt? Că m-am săturat de fiecare dată să-ți zic că te mănânc, când de fapt... vreau să-ți zic altceva, dar nu pot. Eu am început să te iubesc și abia aștept să afli și tu. Vreau să ști că te iubesc, e iubire de început, dar chiar te iubesc, pe bune. Și nu mai vreau să zic altceva când, de fapt, vreau să zic Te iubesc! Eu zic asta foarte greu dar…am stat să analizez. Chiar sunt astea, inima mea crește când te văd în materiale. Și zic, uite aia e fata mea. Și mai important e fata pe care mi-o doresc întotdeauna alături de mine. Pentru mine ești perfectă. Pentru mine factorul decisiv a fost că ai venit cu mine, am văzut că te interesează. Nu vreau o fată care să fie nepăsătoare”.  

 

Anda se teme doar de momentele în care Leo pare a lua decizii radicale de despărțire, dar spune că-i împărtășește sentimentele: „Și ce contează ce crede lumea dacă noi simțim într-un fel? Pentru mine cuvântul ăsta înseamnă foarte mult. Tu ai o problemă, că nu reacționezi și mi-ai dat o frică, care mă face să nu știu cum să reacționez cu tine. Că dacă aș face o chestie care ție nu-ți convine ai da prea ușor cu piciorul. Nu am cum să fiu nepăsătoare când cu omul de lângă mine, când ești lângă mine e tot ce am”.

 

Leo a continuat apoi tirada declarațiilor: „Mă încarc, mă încarc, mă încarc. Și în brațele tale mă liniștesc, mă relaxezi. Prefer să trăiesc ceva intens și scurt, decât ceva monoton. Nu vrei să ști cât de frustrant e când vrei să zici te iubesc și spui te mănânc”. Chiar dacă sunt de puțin timp împreună, Leo explică astfel declarațiile pe care i le face Andei: „Probabil e prea repede, dar e o iubire de început”.

 

Doamna Dana, care a luptat din greu împotriva relației băiatului său cu Nora, acum pare a fi mulțumită de potențiala noră: „Îl văd îndrăgostit, și mă bucur pentru el. Ce simt aia să facă”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest