Leo, scandalizat de scrisoarea primită de Anda: „Eu o iubesc ca pe ochii din cap!”

 

Concurentul nu s-a simțit în elementul său după ce Anda a primit o scrisoare de la mama ei, care apoi a intrat în direct și a lămurit lucrurile.

 

Anda a primit o scrisoare de la mama ei. Dar anumite mențiuni ale altor apropiați ai Andei aveau să aducă nervozitate din partea lui Leo. Concurentul a părut mai afectat de conținutul scrisorii decât Anda însăși. Fata a explicat ce reieșea din scrisoare: „Pe mine mă văd îndrăgostită, dar nu vă reciproc”. În ciuda scrisorii primite, concurenta a căutat să-l liniștească pe partenerul ei: „Nu are rost să se enerveze el. Nu are nicio treabă. Nu știu ce e afară, de reacționează așa”.

 

Leo s-a dus în fața camerelor pentru a pune punct oricărei speculații: „Eu pe fata asta o iubesc ca pe ochii mei din cap. Nu mă interesează ce se vede afară. De acum e a mea, firesc cu acordul ei. M-am enervate citind rândurle alea. Eu voi face tot pentru ea. Astea de vă dați prietenele ei, puneți ghilimele. Eu fac spume prin partea ailaltă, și tu iubești mai mult…”

 

Anda a reacționat:„ Știu că sunteți șocați, arăt iubire pentru că o primesc. Dacă vedeți tensiuni sunt din cauza situației din casă. Aștept mesaje de la voi. Eu o să ies afară și voi lua din gura lor cuvintele. Nu vorbesc de comentaci, ci de prieteni”.

 

Mama Andei a simțit nevoia să intre în direct: „Eu v-am băgat în întuneric și eu vă scot. Anda, tu știi foarte bine, noi nu dăm curs poveștilor. Am primit un mesaj de la o „prietenă”, și tot ce am scris eu… s-a adresat ea. Eu nu am pus ghilimelele. Eu am vrut să-i pregătesc. Aștept să-i văd pe toți trei odată, să-i vedem la noi. Eu cu doamna Dana am avut ideea de a ne lipi, e o femeie puternică și luptătoare. Să facă în continuare tot ce a făcut. Noi de acasă vedem reciprocitate în relația lor. Pentru noi ar fi cel mai frumos lucru să o ceară, sunt atât de frumoși împreună”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest