Leo și Anda, declarații de dragoste la malul mării! „Dau 101% ca să o fac fericită”

 

Nora a fost dată uitării de Leo, care se înțelege minunat cu Anda. Deși sunt împreună de o săptămână, cei doi consideră deja că sunt suflete pereche.

 

Leo și Anda au avut parte de o întâlnire romantică la malul mării! Cei doi au mers cu velierul și au luat masa în port! Tinerii s-au bucurat de momente unice împreună și au avut parte de senzații care să-i unească și mai mult. Leo a spus despre Anda că o vrea alături pentru tot restul vieții ei. Fata a spus că dacă ar merge pe insulă și ar avea voie să ia doar trei lucruri, doar de Leo ar avea nevoie.

 

Leo a spus la testimoniale: „Regăsesc în ea omul pe care-l căutam de mult. Un om veritabil, cu inimă caldă și pe care mi l-aș dori alături toată viața mea. Și aș vrea să știu dacă e reciproc. Cumva, ceea ce dau primesc înapoi fără să cer. Sufletul meu radiază și inima nu mai încape în corp. Dau 101% ca să o fac fericită și ca relația să meargă bine. E un plan de viitor, doar noi doi și marea. Astăzi doar a creat punți între noi, pe care le-a sudat foarte bine. Ne-a făcut să ne apropiem suflet lângă suflet. Tot ce pot spune e că sunt îndrăgostit până peste cap, cred că încep să o iubesc”.

 

Fetei i-a transmis direct calitățile care l-au fermecat: „Ești amuzantă, ești jucăușe, ești săritoare, afectuoasă. Nu vreau să ți le spun pe toate, că-ți cresc condiții. Ai toate atuurile pe care le-am căutat într-o persoană”.

 

Anda este și ea fermecată în brațele lui Leo: „Îmi place cum ne înțelegem, mi se pare că ne completăm. M-aș vedea toată viața alături de tine. Trăiesc un vis frumos. Cred că lucrurile vor evolua numai în bine. Și la mine e rapid, dar natural. Nu mi-am imaginat vreodată… aș putea să spun că sunt cea mai îndrăgostită în momentul de față. Ziua de azi a fost un vis perfect, n-aș vrea să se încheie. Îi mulțumesc că a apărut în viața mea”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest