Leo, ți se pregătește ceva! Anda și doamna Dana, discuții despre nuntă și inelul de logodnă! „Dacă nu îmi place, îți tai rochia!”

 

Leo și Anda nu sunt de mult împreună, dar cum finalul competiției de apropie, discuțiile dintre doamna Dana și potențiala noră s-au intensificat.

 

În cadrul unei discuții, doamna Dana și Anda au atins un subiect de actualitate în casa Mireasa: nunta! Concurenta s-a arătat interesată de un mariaj cu băiatul doamnei Dana, dar nu vrea să grăbească deloc lucrurile, dat fiind că se cunosc de prea puțin timp. Așa că, are în vedere nunta, mai ales că a făcut deja o vârstă propice măritișului, dar ar prefera să o facă după emisiune, de teamă că nu a reușit încă să-l cunoască destul de bine pe partenerul ei.

 

‘‘Mai bine nu o fac aici și o fac pe viață, decât să fac aici și să ajung acasă și să mă despart. Am 26 de ani. Nu mai am timp de joacă. O să pomenesc emisiunea asta toată viața, dacă o să fiu cu el’’, i-a spus Anda doamnei Dana.

 

Potențiala soacră s-a arătat nemulțumită de opțiunea Andei de a se mărita cu Leo în afara casei Mireasa și a căutat să o aducă pe aceasta pe drumul pe care-l urmărește ea. „Cine are cei mai mulți susținători ăla câștigă, nu contează cum se înțeleg. Dacă mimăm fericirea și avem susținători cât de mulți câștigăm. Tu Anda vrei pe viață, tu ești cam singura de pe-aici cu Leo. Am observant că fiecare își urmărește interesele, deja mă enervez”, i-a transmis doamna Dana.

 

Chiar dacă în general spune că nu și-a arătat adevărata față, ci doar „30%”, pentru că a trebuit să stea prea mult în preajma „copiilor” și poate i-a sufocat, doamna Dana are unele principii de viață care par să conducă la ideea că va fi figura dominantă, în continuare, în familia copilului ei. Ea i-a transmis potențialei nurori că aceasta nu va ieși îmbrăcată cum vrea din casa ei și că e dispusă să-i taie orice rochie care nu-i e ei pe plac, în pofida costurilor acesteia.

 

„Nu o să existe ca tu să mai mergi cu transportul în comun. Te urci în mașină cu Leo și vă duceți undeva să vă plimbați. Nu o să te las niciodată să ieși oricum din casă, îmbrăcată urât. Dacă e ceva care nu îmi place, îl iau imediat și îl tai, poți să dai și 5 miliarde pe ea că nu mă interesează’’, i-a spus doamna Dana Andei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest