Logodnicii Sabrina și Perneș, tot mai deciși să pună punct relației: „Mă iubești de mori!”

 

Sabrina și Perneș sunt pe poziții diametral opuse: nu mai există deloc înțelegere în cuplu, fiecare aducând reproșuri partenerului.

 

Perneș pare să se fi săturat de toanele celei pe care a cerut-o în căsătorie! Între cei doi au loc tot mai multe discuții în contradictoriu. ”De ce ai atitudinea asta cu mine? Avem nevoie de pauză, din nou? Vezi că s-ar putea să mă gândesc eu la chestia asta. Ori punem punct, ori ne revenim”, a sunat ultimativ mesajul lui Perneș pentru Sabrina. Fata nu a dat niciun pas în spate: „Poți să-ți iei timp și spațiu. Mă iei în brațe de ce? Mă iubești? Mă iubeși de mori. Nu mai suport… nu am ce să discut cu tine”.

 

Într-o discuție cu Larisa, Sabrina și-a justificat atitudinea rece vis-à-vis de Perneș: ”Timpul de aici nu mi se pare îndeajuns de lung încât să cunoști un om. Ce este aici, este realitatea de aici, nu este cea de afară. Am locuit cu băieți, am stat cu ei, i-am văzut vorbind cu alte fete. Nu se compară, nu e asta realitatea de aici. Aici nu ai aia, n-ai telefon, n-ai alte chestii, n-ai alte tendințe. Afară, să fim serioși, sunt. Că dacă n-aș fi trăit, n-aș fi știut. Și toate geloziile… cu cineva cu care am stat aici 3 luni și ne certăm de la chestii banale, dacă e o chestie mai gravă ce facem. Eu nu-mi asum un divorț, nu-mi asum o despărțire, nu-mi asum copii fără părinți împreună. Prefer să nu am copii deloc, să nu treacă prin ce am trecut eu”.

 

Apoi a continuat să se explice: Mi se spune că nu-l iubesc, m-am săturat. Tot timpul e din cauza mea. Suntem 2 în relația asta. Spune-mi mie ce-mi face el diferit. Ce oferă el? Nu înțeleg ce oferă? Discuții și că-mi cere chestii. Că stă non-stop să mă întrebe de ce nu-l pup. Eu când simt afecțiune? Eu de unde să dau dacă nu primesc? Eu nu simt că mă iubește. În afara faptului că-mi cere să-l iubesc cum mă iubește el? Adică eu sunt o persoană rece, iar el una afectuoasă. De unde totuși mă iubește atât, dacă eu nu ofer nimic? Eu nu mă căsătoresc doar de dragul de a fi căsătorită. Dacă cea mai bună soluție e să ne despărțim… n-oi fi nici prima nici ultima care nu reușește”.

 

Mama lui Perneș a intrat în direct, cerând separarea: „Eliminați relația asta, pentru că nu face bine nici ție, nici Sabrinei. La Perneș se vede, la Sabrina nu”.

 

La Capricii, Perneș a spus însă că vrea să dea o șansă relației cu logodnica sa; „Undeva e o problemă, de comunicare, de înțelegere. Am discutat aseară, ne dorim să vedem cum putem să trecem peste chestiile astea”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest