Mama Alinei a intrat în direct la Mireasa: ”Trebuie să luptați împreună, nu unul împotriva celuilalt”

 

Reproșurile între Alina și Valentin se țin lanț. Drept urmare doamna Vera, mama concurentei, a intrat prin telefon pentru a le da sfaturi celor doi.

 

În Casa Mireasa tensiunea a atins cote maxime. Atât Andrei, dar în special Valentin au probleme serioase în cupluri. Cei doi au dezbătut felul în care sunt tratați de iubitele lor, iar când Andrei a plecat, locul său de confessor a fost luat de Perneș. „Asta e bucuria ta, să-mi dai mie șocuri. Și vorbești cu prietena ta. Păi cum să mai am curaj să fac un copil cu tine, când văd că nu-ți pasă de nimic. La ce să mă aștept? La ceva bun? Am mers cu tine la Capricii, ne-am ținut de mână, iar apoi mi-ai zis că vrei să ne despărțim”, le-a spus Vali celor care au dorit să-l asculte.

 

Apoi, în discuțiile cu Simona Gherghe, a continuat: „Eu îmi imaginez când ies afară ce vom construi împreună, dacă ea își imaginează ce șoc o să-mi dea, nu e problemă. Mi-ai zis de cinci ori că vrei să ne despărțim?”. Alina a căutat să-l liniștească: „Eu ți-am explicat ție cuvântul ăsta, da? Mie mi se pare o discuție aiurea. Eu doar i-am spus că am nevoie de spațiu. Am venit, l-am pupat de noapte bună. Vine la mine aruncă cu vorbe că își face altă relație. Nu eu ți-am zis că ne despărțim, tu ai zis că vrei altă relație!

 

Vali a rămas pe picior de război: „În momentul în care eu m-am așezat tu te-ai ridicat și ai plecat. Mi-ai cerut spațiu, ai zis că vrei să stai singură. N-ai mai vrut să stai singură în momentul în care ai primit un pachet, atunci ai vrut să stai cu mine”.

 

Doamna Vera, mama Alinei, a intrat telefonic, decisă să facă pace între cei doi: „Alina, tu ții prea mult mânia. Iar tu Valentin o tachinezi și o faci să fie veșnic supărată. Ea e o fire veselă, ea trebuie să vorbească cu tine. Dar dacă îi interzici, nu vorbi cu persoana aia, ea se închide și ura nu dispare. Liniștiți-vă, calmați-vă! Voi vedeți un scop în viață, trebuie împreună să luptați pentru el, nu unul contra altuia. Bărbatul puternic e cel care luptă pentru soție, sau împreună pentru un scop comun. Nu se poate în continuu să vă tachinați. Ori ce aveți de împărțit acolo. Valentin, lămurește-ne, mi se pare că de la nimicuri vă certați. De la vorbe vă luați. Ele se spun la nervi, dar nu trebuie să ne animăm de o vorbă și să o ținem patru – cinci zile. Nu sunt atât de grave vorbele astea. Eu am văzut dragostea din ochii Alinei, dar la Valentin am văzut că vrea să o limiteze. Alina, sunt într-o stare în care, dacă mai continuați, te iau acasă. Nu e normal să vă certați de la nimicuri, de la un cuvânt. Mai întorceți-vă pe glume. Se vede dragostea dintre ei!”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest