Mama lui Alex, încântată de căsătoria băiatului ei cu Raluca: ”Sunt pregătită să fiu bunică”

 

Alex și Raluca sunt mai fericiți ca niciodată și abia așteaptă să spună Da în fața ofițerului stării civile.

 

Ieri, în platoul Mireasa – Capriciile Iubirii, au fost prezenți părinții Ralucăi, sosiți de la Londra, dar și mama lui Alex. La unison, aceștia au spus că sunt foarte încântați de faptul că Alex și Raluca au hotărât să se căsătorească în cadrul show-ului matrimonial.

 

De altfel, mama lui Alex a avut emoții imense. Ea a recunoscut că nu a dormit deloc la aflarea veștii, mai ales că se aștepta ca sora concurentului să se căsătorească prima. De altfel, cea care i-a dat viață lui Alex a spus că abia așteaptă să devină bunică și că și-ar dori o nepoțică.

 

„De două săptămâni nu dorm bine. Nu dorm cum e în general. E o surpriză pentru mine. Dacă îmi spunea cineva de la începutul anului că la finalul anului, Alex se va însura. Sunt pregătită să fiu bunică. Copiii îmi plac enorm de mult. Eu aștept, el mi-a zis de mult, cu mare drag. Mai ales o fetiță. Fetița o îmbrăcăm în mai multe. Să fie sănătoși toți și noi să îi creștem sănătoși”, a spus mama lui Alex.

 

În cadrul show-ului, Raluca a recunoscut că dragostea lui Alex a schimbat-o radical: „Nu știu, dar pentru mine e un moment unic, special și asta simt. La început ați cunoscut o Ralu care nu iubea, care era sceptică și nu avea încredere în bărbați. Acum vedeți o Raluca care iubește și care își face o familie. Mi se pare absolut normal! Este meritul emisiunii și meritul lui Alex pentru schimbarea mea”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest