Mama lui Andrei nu crede în povestea de iubire a copilului ei cu Yana: „Când ești obișnuită să călătorești…”

 

Buni Elena a aprins iarăși spiritele în casa Mireasa, după ce a spionat o discuție între Alina și Yana, în urma căreia a tras concluziile pe care le-a împărtășit cu doamna Mioara.

 

În urmă cu o lună Aron încerca să o cucerească pe Yana, dar bunica Elena nu credea în intențiile acesteia. După ce Aron a renunțat la Yana, Andrei a simțit că are cale liberă spre inima concurentei din Republica Moldova. O discuție recentă dintre Yana și Alina, la care a asistat și bunica Elena, îi va întări semnalele de alarmă doamnei Mioara.

 

Yana i-a transmis Alinei că e un timp prea scurt de când îl cunoaște pe Andrei pentru a face pasul decisiv: „Nu vorbim nimic de căsătorie, vorbim despre relație. Ar fi imposibil, ar fi ciudat să se schimbe ceva într-o lună. Dacă ar fi să ne căsătorim aici asta ar fi pentru competiție, dar nu cu adevărat”.

 

Buni Elena a tras cu urechea la discuția fetelor și a venit val-vârtej cu concluzia la doamna Mioara: „Ele amândouă nu pot trăi cu salariul minim. De ce am făcut-o pe Yana materialistă, pentru că ea a trăi pe munca altuia”.

 

Doamna Mioara atât a așteptat, să se descarcă, și nici nu a mai lăat-o pe bunica Elena să-și termine propozițiile: „Pentru mine e indiferent. E mai bine să spună lucrurilor pe nume, să nu ajungă să se căsătorească, iar apoi să-l văd pe Andrei supărat. Lui îi trebuie o fată ca el, muncitoare, atentă cu el, să-l iubească, pentru că el pune suflet. Deștept este, frumos este, are mai multe calități decât defecte. Când ești obișnuit să călătorești, să umbli, cum e Yana, e greu să mai stai fără. Am văzut mai multe lucruri, că nu sunt chioară, dar le țin pentru mine. Nu mă așteptam la el să fie atât de orbit. Eu mi-aș dori să fie bine, cine nu vrea binele la copilul lui”.

 

La Capriciile Iubirii, Andrei a lăsat să se înțeleagă că este puțin interesat de opinia celei care i-a dat viață în privința relației cu Yana: „Mama nu crede, poate să nu creadă mai mulți în relația noastră. Am declarat că sunt pregătit, că-mi asum riscul de a suferi. Consider că sunt sufficient de matur să iau propriile decizii, iar dacă va fi să greșesc mă dau singur cu capul de pereți. Nu e ca și cum ar fi prima oară. Deocamdată e bine, sunt mulțumit de ce e”.

 

Yana a negat că ar fi materialistă: „A văzut imagini din călătoriile mele, a pus concluzii. Am lucrat și eu în viața asta, am avut câștigul meu, nu trăiam pe contul lui cineva. Dacă un bărbat îmi mai oferea ceva asta era altceva. Acuzația asta nu mă interesează, pentru că știu că nu e adevăr”.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest