Mamele și astrele sunt de partea lui Alex, noul concurent de la Mireasa: „Poate să se înfiripe o relație de durată”

 

Ultimul concurent intrat în casa Mireasa, Alex, a fost ferm. Și-a stabilit ținta, iar drumul pare liber spre inima fetei de care-i place.

 

Alex a intrat hotărât în casa Mireasa, spunând de la bun început că se simte atras de Raluca. ”Eu pentru ceea ce îmi place lupt și nu văd nimic în față.”, a spus Alex, recunoscând mai apoi, în fața Gabrielei Cristea că Raluca este fata care i-a atras atenția, încă de când urmărea emisiunea din fața televizorului.

 

Mamele din casa Mireasa s-au strâns ca într-un conclav, dezbătând dacă Alex se potrivește cu Raluca, aleasa inimii lui. Doamnele Gica, Dorina și Laura au avut, în general, numai cuvinte de laudă la adresa băiatului, căzând de acord că ar putea forma un cuplu cu fata de care, din câte se pare, s-a îndrăgostit. "Adevărul e că e un copil educat, frumușel, eu așa zic că se potrivește cu Raluca la discuții și la tot ... Și ea, ca și el, e cea mai mare dintre toate, matură maxim. Până în seara asta mă gândeam că nu e nimeni pentu Raluca", au comentat mamele din casa Mireasa.

 

Astrologul Nicoleta Ghiriș dă, de asemenea, șanse unei relații între Alex și Raluca: "Este clar că există o atracție pe hartă și este clar că și voi observați, o să o distrezi extraordinar de mult pe Raluca și o să o destinzi așa. Și emoțional poate să fie înțelegere, dar mare, mare rugăminte, să nu fiți tăioși unul cu celălalt. Poate să se înfiripe o relație de durată, așa că aveți avizul astrelor".

 

De altfel, Raluca a declarat deja că nu este interesată de o relație cu Giorgio, bărbatul care-I făcea intens curte: ”Eu am fost surprinsă să îl văd pe Giorgio că vrea să mai lupte și să continue. Din punctul meu de vedere lucrurile au fost clare, am fost toți aici în platou. Eu de asta m-am și distanțat după date-ul pe care l-am avut duminică pentru că am avut posibilitatea să îi spun în față că nu are rost. M-am gândit că îl blochez ca timp.”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest