Mega-criză de gelozie în casa Mireasa: și-a bruscat iubita și a spart ușa! „Toată lumea crede că Giovana îl conduce pe Sese”

 

Nu este petrecere în casa Mireasa în care Sese și Giovana să nu aibă parte de o ceartă serioasă. De la ce a pornit conflictul sâmbătă seara.

 

A fost suficient ca Giovana să-i arunce un zâmbet lui Valentin, partenerul Alinei, ca să dezlănțuie furia lui Sese. Concurentul nu a mai avut deloc liniște toată seara și a început să-i arunce iubitei lui o grămadă de reproșuri.

 

”Ai momente când mă lași rece! Toată lumea crede că Giovana îl conduce pe Sese. Eu accept, dar când văd că nu-s special Rămân și eu așa, ca nisipul acela de pe jos.Poți să vezi, că pot să cuceresc mai mult. Eu vreau doar o persoană să fie acolo. Dimpotivă, cu mine nu dansezi așa, cu zâmbet. Ție îți aduce un zâmbet orice om care intră pe culoar. Eu trebuie să aduc oameni care să te facă să zâmbești. Nu mă simt important. Eu recunosc că am mai mulți susținători, nu vreau să mă ridic pe numele tău. Tot Sese trebuie să lase de la el. Ști când mi-ai zâmbit cu gura până la urechi, de ziua noastră! Sese trebuie să meargă pe amenințări, pe amenințări ar funcționa? Nu știu cu cine te-ai obișnuit? Crezi că dacă faci chestiile astea le accept până la final? Tu-mi dai jet! Sigur îți dorești relația asta? Nu mă pupi, alo?”, este o parte a tiradei lui Sese, care și-a obligat iubita, stângând-o cu putere de mână, să rămână lângă el.

 

Giovana a rămas calmă pe poziție: „Inima mea, numai da filme aiurea! Părerea mea e că nu ar trebui să faci așa”. Apoi,, într-o discuție cu Larisa, a spus: „Eu nu am nimic. Eu chiar sunt foarte bine. Și eu sunt sensibilă, dar nu arăt la altă lume”.

 

La Capricii, Sese a continuat să-și explice pornirile: „A fost o prostie de-a mea. A zâmbit cu Valentin. Dacă aș face eu invers? Nu fac, că nu vreau să fac ambiție. Poate să fie și doar în mintea mea, dacă e așa, de ce mai amplifici chestia asta. Tot insinuează, a zis că nu mai intră în piscină că sunt eu. Apoi făcea mișto cu amanți și cu amante. Dacă amplifici nebunia mea. Dacă la mine nu au fost zâmbete, cu ce putea să amplifice. Are stilul de a analiza persoana, îi zâmbește, cu mine nu”. Giovana a fost mult mai scurtă, spunând: „I-am spus că e ultima oară!”   

 

În timpul furiei dezlănțuite, Sese a spart și o ușă. Simona Gherghe i-a transmis: „Sese, nu mi-a plăcut ce ai făcut, ai bruscat-o pe Giovana, ai mai spart și ușa. E foarte urât. Să te reglezi cu producția, ori o repari ori o plătești”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest