Miruna, criză de plâns la Mireasa! Cum s-a justificat concurenta: „Nu se leagă, mă simt prost”

 

Miruna și Cosmin au devenit un cuplu oficial în urmă cu câteva zile. Ce o nemulțumește pe fată.

 

Concurenta de la Mireasa – Capriciile Iubirii a avut o criză de plâns la doar două zile de când și-a oficializat relația cu Cosmin. Ce a nemulțumit-o și cum a justificat ieșirea nervoasă concurenta din cadrul show-ului matrimonial de la Antena Stars? Ce a spus mama lui Cosmin despre cei doi îndrăgostiți?

 

Tânăra a intrat cu încredere în relația cu Cosmin, dar nu au trecut decât două zile până când a ajuns să se refugieze în baie pentru a plânge. Concurenta a spus că avea nevoie să se descarce și a explicat că a remarcat probleme în comunicarea cu noul ei partener. În plus, Miruna spune că se simte prost și față de mama băiatului din cauza discuțiilor pe care le-a avut cu Cosmin.

 

"Nu am nimic. Nu pot să plâng și să mă descarc că se simte el așa. Nu știu nici cum să mă exprim. Pare și că îl cert. Și nu e vorba că mă răsfăț. Parcă orice vorbesc cu el nu se leagă. Mă simt prost și față de doamna Adriana. Dacă discutam ceva cu el acasă era altceva", a spus Miruna, în casa "Mireasa".

 

Între patru ochi, dar în prezența camerelor, Miruna a încercat să-i explice și lui Cosmin ce se întâmplă cu ea: "Simt o tenisune și am o stare proastă. Se vede ca și cum sunt doar cu gura pe tine. Mă simt ciudat când văd imaginile acelea față de mama ta."

 

De partea cealaltă, doamna Adriana, mama concurentului, consideră că relația merge bine între cei doi, remarcând o întărire a relației de cuplu: „Eu i-am văzut astăzi mai apropiați decât au fost până acum. Este de bine, dar acum nu știu, vedem, depinde de ei totul. Eu cred că dacă este să fie ceva între ei, bine ar fi să plece și să fie împreună în orice situație”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest