Miruna de la Mireasa a dat cu capul în stâlp! Cosmin: ”Poate nu vreau să ne căsătorim aici!”

 

Relația dintre Cosmin și Miruna pare a fi una tumultuoasă. Cine i-a sărit în ajutor concurentei atunci când a avut parte de un accident nefericit.

 

Miruna de la Mireasa a dat cu capul de o bară de metal și s-a ales cu un cucui. Imediat i-a sărit în ajutor doamna Adriana. Mama lui Cosmin a încercat să-i ofere rapid îngrijiri pentru ca lovitura încasată din neatenție de concurentă să nu aibă urmări mai grave. Fetele din casă au comentat incidentul, spunând că partea pozitivă constă în faptul că Miruna nu și-a spart ochelarii, altfel urmările ar fi putut fi mult mai grave.

 

Relația dintre Miruna și Cosmin este una cu numeroase suișuri și coborâșuri. Dacă vinerea trecută cei doi se despărțiseră, în cele din urmă în această săptămână au revenit la sentimente mai bune și după ce au dormit împreună, oferindu-și unul altuia momente de tandrețe, s-au împăcat. Însă, având în vedere timpul scurt de când se cunosc, concurenții continua să nu fie siguri dacă e oportun sau nu să facă pasul decisiv în cadrul emisiuniii.

 

De altfel, Cosmin s-a confesat în casa Mireasa: „Ea a perceput ca și cum eu nu aș fi sigur. (...) I-am spus situația ipotetică în care, poate, nu vrem să ne căsătorim aici. Eu acum nu pot să am încredere în ea 100%, cum nici ea nu are. Simt că vreau să fac asta, nu știu dacă aici, fiindcă Miruna este ceea ce îmi doresc. Eu o cunosc și știam că se va supăra. Voiam să îi spun asta de mai mult timp, dar mi-era teamă de reacția ei. Nu-mi dau seama dacă eu o iubesc mai mult sau ea pe mine. Când ai încredere și siguranță, poți spune că te căsătorești peste un an. Mi-a dat impresia că dacă nu facem asta aici, eu am dubii în privința ei”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest