Miruna de la Mireasa, despre relația cu Cosmin: „Nu vreau să frâng aripile nimănui!”

 

Cosmin și Miruna sunt din ce în ce mai apropiați. Concurenta spune însă că nu ar accepta o relație la distanță, în perspectiva în care băiatul ar pleca la studii în Anglia.

 

De la petrecerea de sâmbătă, Miruna și Cosmin sunt doar împreună. Apropierea dintre cei doi a fost remarcată de altfel și de doamna Adriana, mama concurentului, care a spus: „Eu i-am văzut astăzi mai apropiați decât au fost până acum. Este de bine, dar acum nu știu, vedem, depinde de ei totul. Eu cred că dacă este să fie ceva între ei, bine ar fi să plece și să fie împreună în orice situație”.

 

De partea cealaltă, mama Mirunei a intervenit telefonic, spunând că nu vede cu ochi buni diferența de vârstă de 5 ani între cei doi îndrăgostiți, în favoarea fetei ei. Cum Cosmin are în plan să plece la studii în Anglia, s-a pus problema dacă relația va rezista și de la distanță. Mergând pe principiul ochii care nu se văd de uită, Miruna a precizat că nu e adepta relațiilor de la distanță și a găsit o variantă să fie alături de Cosmin, în cazul în care acesta va pleca în Regatul Unit: să meargă cu el.

 

„Eu niciodată nu vreau să frâng aripile cuiva și nici nu vreau să se nască frustrări, la un moment dat. Noi am discutat deja subiectul acesta și, în momentul de față, suntem ok. Eu nu cred niciodată în relații la distanță, ori aș pleca cu el, ori nu ar mai fi nimic. Sunt multe lucruri de discutat”, a declarat concurenta de la Mireasa Capriciile-Iubirii.

 

De partea cealaltă, concurentul a dat de înțeles că ar renunța la ideea studiilor în străinătate dacă s-ar înfiripa o relație serioasă în casa Mireasa: „Mai avem foarte multe de lămurit. Eu i-am spus destul de clar că dacă va exista între noi ceva foarte puternic, nu neapărat că aș renunța la studii, dar probabil găsind persoana potrivită aș face și un compromis de genul acesta. Nu este visul meu de mic copil, deci aș putea face un compromis”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest