Miruna, iubita lui Cosmin, se simte hărțuită de Paul: ”S-a scormonit mult prea departe”

 

Cum a reacționat concurentul atunci când partenerei lui i-au fost fost puse întrebări din trecutul ei. Cine i-a sărit în ajutor Mirunei.

 

Mai este puțin până la acordarea marelului premiu de la Mireasa – Capriciile Iubirii, iar spiritele s-au încins în emisiune. A izbucnit un adevărat scandal între Paul și Miruna. Iubitul Roxanei a tachinat-o pe partenera lui Cosmin în privința trecutului acesteia, a faptului că a lucrat la un cazinou cu câțiva ani în urmă. "Cât ai lucrat Miruna la păcănele? Că m-ai mințit cu multe, nu mai știi?", a fost întrebarea lui Paul.

 

Concurenta s-a simțit pusă într-o postură ingrată și a acuzat la rândul ei: "Mă hărțuiește, ce treabă are el cu viața mea? Mă întreabă câte luni am lucrat eu acum 3 ani și jumătate. Acum mi-a zis. Mi-a zis ca m-am luat de ea, dar ea a povestit în platou ce făcea". Cosmin nu a contra-atacat, ci doar a încercat să-și liniștească partenera: "Nu mai sta sa dai explicații cât ai lucrat, cu cine ai fost și asa mai departe. Nu ar trebui sa intereseze, nu te mai amesteca”.

 

În apărarea Mirunei a sărit Ruxandra, prietenă a acesteia din afara Casei Mireasa, care a spus într-o intervenție telefonică: "Încetați cu acest circ ieftin. Nu vă face cinste. Din punctul meu de vedere s-a scormonit mult prea departe. Nu privește pe nimeni trecutul nimănui. Știu ca Miruna este vulcanică și reacționează atunci când este instigată. Consider ca a fost o instigare doar pentru că urmează premiul. Paul, poți să recunoști că ai primit indicații de afară, pe cine să ataci. Nu ai primit nicio scrisoare? Zilele viitoare vom veni cu dovezi în acest sens”.

 

De-a lungul emisiunii, între Paul și Miruna au existat mai multe certuri. Astfel, la începutul lui noiembrie, când concurenta părea indecisă în privința relației cu Cosmin, iubitul Roxanei i-a transmis: „E prea bun băiatul ăsta pentru tine. Ar trebui să îl prețuiești mai mult”. Miruna i-a spus că nu știe ce va fi afară, în patul sau casa lor. Cu toate acestea, Paul părea ferm și nu și-a schimbat părerea. Cosmin a explicat că a rămas indiferent la comentariile lui Paul pentru că nu a vrut să dea apă la moară.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest