Miruna l-a înșelat pe Cosmin și a recunoscut tot

 

Potrivit a1.ro, Cosmin și Miruna au vorbit despre adevăratul motiv al despărțirii lor. Concurenta a recunoscut că l-a înșelat pe încă soțul ei. Ce declarații au făcut cei doi concurenți despre această separare bruscă.

Miruna a intrat într-o discuție telefonică cu Simona Gherghe pentru a vorbi dechis despre motivul adevărat al despărțirii de Cosmin. Concurenta de la Mireasa, dar și câștigătoarea sezonului 6 a recunoscut că l-a înșelat pe partenerul ei, astfel că i-a scris lui „Luță”, iar Cosmin a văzut toate mesajele și a plecat de acasă, acolo unde ei locuiau împreună în chirie.

„Acum că am și ieșit din emisiune pot să fiu cât se poate de asumată. Este vina mea, pot doar să jur că tot ce am trăit aici a fost real, nu pentru bani. Tot ce am crezut că simt aici am crezut că a fost o vindecare pentru mine. La scurtă perioadă , la 2 saptămâni am mers la munte, mă simțeam nefericit, ne-am muta tămpreună în chirie, iar eu am simțit să mă întorc în trecut. Să-l contactez pe Luță. Cosmin mi-a citit toate conversațiile pe Instagram. Ceea ce oricum e un caz penal, dar nu vreau să vorbesc despre asta. Ar fi fost ceva toxic, Asta am simțit. Nu am vrut să lungesc această căsnicie pentru nimic”, a spus ea.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest