Miruna și Cosmin au dormit împreună și s-au împăcat! „Mi-e rușine de gestul pe care l-am făcut!”

 

Concurenta s-a sucit, iar acum a revenit la sentimente mai bune față de Cosmin, iar cei doi formează din nou un cuplu.

 

Vineri, Miruna nu mai dorea să audă de Cosmin. A renunțat chiar și la inelul de logodnă pe care acesta i l-a dăruit. „Inelul înseamnă același lucru, dar cu mai multe lecții învățate. Faptul că nu trebuie să mai iau decizii la nervi, să mă axez pe el, nu pe ceilalți. Mă așteptam să ne despărțim afară că nu voiam să îi cunosc nici familia, nici prietenii atât de repede. Mă așteptam că vor apărea discuții”, anunța Miruna la vremea respectivă.

 

Dar iată că noaptea trecută a fost un sfetnic bun între cei doi. Aceștia au dormit împreună, au existat o mulțime de gesturi tandre între ei, iar acum se declară din nou un cuplu. Miruna își asumă marea parte din vină pentru momentele tensionate, și-a cerut scuze atât față de Cosmin, cât și de mama lui, doamna Adriana.

 

Ea spune că este dispusă să facă pasul decisiv în casa Mireasa, chiar dacă părinții ei nu sunt de acord cu acest lucru. O scrisoare primită de la o prietenă foarte bună, care i-a transmis că nu o mai recunoaște având în vedere modul în care s-a comportat în ultima perioadă, pare să fi fost click-ul care a dus la schimbarea atitudinii concurentei.

 

„Mie mi-e rușine să-mi pun inelul înapoi. Mi-e rușine de gestul pe care l-am făcut. L-am rănit pe Cosmin”, a suspinat Miruna.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest